Starity

Dalpremier: The Vamps ft. Demi Lovato - Somebody To You

2014. május 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon debütált az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő zenekar következő kislemeze, amit Demi Lovatóval közösen vettek fel.

hirdetés
Dalpremier: The Vamps ft. Demi Lovato - Somebody To You

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Demi Lovato és a The Vamps közös projektbe vágtak bele, amit elsőként a CapitalFM erősített meg, majd az együttes tagjai is hatalmas lelkesedéssel újságolták el rajongóiknak a hírt. A dal a Somebody To You címre hallgat, amit korábban az őket kedvelők már hallhattak, hiszen megtalálható a srácok debütáló albumán, de azon még Lovato közreműködése nélkül. Az új változatot a mai napon magyar idő szerint 8 óra után mutatták be a CapitalFM-en.

A banda dobosa a premier előtt telefonon keresztül mesélt a rádió műsorvezetőjének a dologról. „Mindketten Los Angelesben tartózkodtunk. Szükségünk volt valakire, aki elénekli a dal második részét, és Deminek pedig tetszett a szám. Őrület, hogy egy ilyen hatalmas popsztárral van felvételünk. Hálásak vagyunk, amiért támogatja a dalt.”

Valamint Lovato pénteken sajtótájékoztatót tartott Mexikóban a koncertje előtt, ahol elárulta, hogy rajongói még több meglepetésre számíthatnak az idei évben. „Rengeteg meglepetésem van, de nem lenne meglepetés, ha már most elárulnám őket – kezdte mondandóját nevetve. – Annyit viszont elmondhatok, hogy most csak is az éneklésre, dalírásra, turnézásra, és hangszereken játszásra koncentrálok. Jelenleg az életem csak is a zene körül forog.”

Az énekesnő turnéjának dél-amerikai része tegnap ért véget Mexikóban, de pár napon belül bejelentik az európai dátumokat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek