Starity

Terence Hill kétszeresen tér vissza a képernyőkre

2014. május 18. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olasz színész legutóbbi sorozata, a nálunk jelenleg a Story5-ön futó Alpesi őrjárat (Un passo dal cielo) lelkes rajongótáborra lelt a hazájában - két év szünet után pedig jön a folytatás.

hirdetés
Terence Hill kétszeresen tér vissza a képernyőkre

A még mindig jóképű Terence Hill-t nem kell bemutatni senkinek. Szerte a világon – ahogy Magyarországon is – több nemzedék nőtt fel a nemrég hetvenötödik születésnapját ünnepelt olasz színész akció- és spagettiwestern-filmjein, amelyeket hasonlóan népszerű kollégájával, Bud Spencerrel forgatott.

Azt már kevesebben tudják, hogy eredeti nevén, Mario Girottiként 1951 és 1967 között tucatnyi vígjátékban, western-, dráma- és kosztümös filmben kapott szerepet. Ezután a nevét Terence Hillre változtatta, ekkor kezdődött el westernhős-karrierje, amelynek során az egész világot meghódította. 2000 után lassított a tempón és kevés szerepet vállalt – gondos választásai azonban meghozták a gyümölcsüket.

A 2000-ben indult Don Matteo című sorozata, amelyben egy életvidám kisvárosi papot alakít, még mindig nagy sikerrel fut az olasz televízióban, jelenleg éppen a kilencedik évadon dolgozik, de a hírek szerint nem ez az egyetlen dolog, amivel foglalkozik.

2011-ben az erdész Pietro bőrébe bújt a gyönyörű tájakon forgatott Un passo dal cielo (Alpesi őrjárat) című sorozatban. Népszerűségét jelzi, hogy két nagy sikerű évad, valamint 2013-ban egy televíziós film (Un passo dal cielo – Il film: Io ti salvern) készült belőle. A rajongók számára örömhír, hogy 2014 májusában elkezdik forgatni a harmadik évadot, amely várhatóan már ősszel látható lesz az olasz televízióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek