Starity

Zlata Ognevich új dallal jelentkezik

2014. május 21. 05:05   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ukrán énekesnő egy új dalt mutatott be a mai nap folyamán, melyet a hazájáért szeretne az emberek elé tárni. Az alkotáshoz egyelőre csak egy dalszöveges videó társul.

hirdetés
Zlata Ognevich új dallal jelentkezik

Zlata Ognevich, a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál harmadik helyezettje a mai napon egy vadonatúj szerzeményt osztott meg közönségével, amely a My Melody (Моя Мелодія) címet viseli. Az énekesnő a szerelmeseknek, illetve mindazoknak ajánlja ezt az ukrán nyelven íródott dalt, akik hisznek a szerelemben és a szeretetben.

Majd elmondta, hogy ebben a rendkívül nehéz helyzetben a hazájáért, Ukrajnáért szeretné megosztani az emberekkel a fény és a jóság egy részét. Abban bízik a szépség, hogy ez az alkotás valamelyest feldobja a hangulatot és felmelegíti a szíveket. A szerzeményhez egy dalszöveges videót készítettek, emiatt elképzelhető, hogy a hivatalos videoklip is hamarosan megérkezik.

Legutóbb egyébként május 10-én, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében láthattuk viszont Zlatát, ahol a versenydalok elhangzása után ő közölte az ukrán pontszámokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek