Starity

Ennyit perkálnak Kardashianék az esküvőért

2014. május 21. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

444 millió forintot fizetnek Jay-Z-nek és Beyoncénak az esküvői performanszért — de mi van még?

hirdetés
Ennyit perkálnak Kardashianék az esküvőért

A FemaleFirst értesülései szerint Jay-Z és Beyoncé lesznek Kim Kardashian és Kanye West minden bizonnyal világraszóló esküvőjének sztárvendégei – nem kevesebb mint kétmillió dollárt, azaz 444 millió forintot zsebelhetnek be előadásukért.

Az E! forrásai arról számoltak be, hogy már az esküvői ruha is félmilliárd forintba kerül, melyet az Alexander McQueen márka Sarah Burtonje tervez – aki Kate Middleton ruciját is készítette 2010-ben.

„Kim egy mély, v-kivágású ruhát szeretne, ami kiemeli immár fitt alakját. Senki sem láthatja majd a ruhát, kivéve őt és a sminkes lányokat. Sarah három változatot tervezett, de még nem döntötte el, melyiket fogja viselni” – magyarázta egy bennfentes az E! Newsnak.

De ez még semmi! 11 hónapos kislányukra újabb hétmillió dollárt dobnak ki, nem beszélve a 650.000 dolláros vacsoráról, a fogadásról, amelyre az ételeket több kontinensről érkező séfek készítik, az egymillió dolcsis virágokról és a hárommilliós biztonsági rendszerről. Úgy hírlik, Lana Del Rey is fellép majd a partin, amelyen 6000 dolláros pezsgőt szolgálnak fel a száz vendégnek, majd egy 200.000 dolláros tűzijátékkal zárnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek