Starity

Colin Firth először szerepel akcióhősként a filmvásznon

2014. május 22. 15:03   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Matthew Vaughn rendezésében Mark Millar képregénye nyomán készült Kingsman: The Secret Service októberben kerül a mozikba.

hirdetés
Colin Firth először szerepel akcióhősként a filmvásznon

A szereposztásban Michael Caine és Samuel L. Jackson is feltűnik. Firth barátságos titkos ügynököt játszik, aki egy kamaszt avat be a mesterség fortélyaiba. Vaughn, aki korábban a Ha/Ver és az X-Men: Az elsők című filmet is rendezte, az Entertainment Weeklynek adott interjújában arról beszélt, hogy nagyon hiányoztak neki és Millernek gyerekkoruk kémfilmjei, amelyekből nem hiányzott a humor sem.

A főszerepben látható Firth a lapnak nyilatkozva felidézte: Vaughn azért választotta éppen őt, mert úgy vélte, róla aztán senki sem képzelné, hogy elbánik a gonoszokkal. A rendező azonban alaposan felkészítette a sztárt a munkára: Jackie Chan edzői dolgoztak vele fél éven át. „Olyan csapatom volt, akik a szakma csúcsát alkotják, és nagyon felkészültek” - mesélte.

Vaughn azt akarta, hogy lehetőség szerint ő forgassa az akciójeleneteket, hogy hiteles legyen az alakítása. Firth megemlítette, hogy szerzett is néhány kék foltot és egy foga is eltört.

A király beszéde Oscar-díjas sztárja nagyrabecsüléssel beszélt a film fiatal színészéről, Taron Egertonról. Elmondta, hogy szerette a mentor szerepét, ugyanakkor ő is tanult kollégájától. „Taron képességei néhány téren olyan nagy hatással voltak rám, hogy én éreztem magam tanítványnak” – szólt elismerően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek