Starity

11 dolog, ami a héten a sztárokkal történt

2014. május 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, kikkel és merre járkáltak kedvenc hírességeink a hét folyamán.

hirdetés
11 dolog, ami a héten a sztárokkal történt

Jennifer Lawrence smink nélkül érkezett meg egy hotelba Berlinben, ahol jelenleg is legújabb filmjét, Az éhezők viadala: A kiválasztott második részét forgatja.

Jude Law a világ legmélyebben kivágott, v nyakú pólóját viselte. Mindnyájan tudjuk, a divatvilág mennyire elítéli ezeket a förmedvényeket – ennyi épp elég is volt ahhoz, hogy címlapja kerüljön vele.

John Travolta nagyszerű szárnysegéd! A színész feleségével együtt segédkezett egy lánykérés során a Cannes-i Filmfesztiválon, az amfAR sztároktól hemzsegő jótékonysági gáláján. A producer Oscar Generale (Casino Jack) térdre ereszkedve kérte meg Denny Méndez kezét, aki igent mondott, majd sírva fakadt.

Cara Delevingne héjával pózolt.

Jake Gyllenhaal végre megborotválkozott! A színész hat hónappal ezelőtt növesztett szakállat legújabb filmje, az Everest kedvéért, de május 19-én anélkül lépett utcára New Yorkban. Nyami!

Rosario Dawson múlt héten a filmfesztiválon fordult meg, hogy új filmjét, a The Captive-ot népszerűsítse, de vasárnap kiengedte a gőzt, és a márkás göncöket fürdőruhára cserélte: leugrott egy mólóról!

A Jóbarátok sztárja, az ötvenéves Lisa Kudrow ismét forgat, ezúttal legújabb filmjén, a The Comebacken dolgozik, melyben Valerie Cherisht, az egykori szitkomsztárt alakítja, aki próbál új életet lehelni karrierjébe azáltal, hogy kamerák előtt éli mindennapjait.

Bella Thorne és Mario Lopez közös selfie-t készítettek! A színésznő az Extra stábjánál járt a Universal Studiosban május 21-én, ahol a Kavarás című filmjét promótálta.

Rumer Willis rózsaszínre festette a haját – a procedúra négy órát vett igénybe, és mire kijött a szalonból, büntetőcédulákat talált a kocsiján. Az eredmény mindenesetre pazar!

JLo mindig szuperelegánsan jelenik meg mindenhol, de más sztárokkal ellentétben melegítőben is utcára mer lépni — az American Idol zsűritagját barátjával, Casper Smarttal kapták lencsevégre Nyugat-Hollywoodban.

Lindsay Lohan hónapok óta tiszta, ám Cannes-ban belevetette magát az éjszakai életbe. Annak ellenére, hogy önfeledten partizott, nem úgy tűnik, mint aki leitta magát a sárga földig, sőt, kifejezetten ragyog! Az énekesnő még a keverőpult mögé is beállt egy kis ideig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek