Starity

Megjelentek a The Giver hivatalos plakátjai

2014. május 24. 10:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütáltak a The Giver című film karakterplakátjai, melyeken többek között Taylor Swift, Jeff Bridges és Katie Holmes látható.

hirdetés
Megjelentek a The Giver hivatalos plakátjai

Debütáltak a The Giver című film hivatalos plakátjai, a forgalmazó többfélét is bemutatott, úgynevezett karakterplakátokkal népszerűsítik a filmet. A fekete-fehér poszterek elég rejtélyesnek hatnak, és a bestsellerből készített film is jónak ígérkezik, hisz rengeteg neves színészt sorokoztat fel.

A történet röviden annyi, hogy egy látszólag tökéletes közösségben háború nélküli fájdalom, szenvedés, különbségek vagy választások vannak. Kiválasztanak egy fiatal fiút, hogy egy idősembertől tanulja meg az élet örömét és fájdalmait.

A film fontosabb szereplői Taylor Swift – aki a film kedvéért barna hajra váltott, de ez természetesen csak paróka – Brenton Thwaites, Jeff Bridges, Katie Holmes, Odeya Rush és Alexander Skarsgård is. A mozifilm augusztus 15-én fog megjelenni az Egyesült Államokban és hazánkban is. A film magyar címe Az emlékek őre lett.


A film hivatalos trailere



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek