Starity

A La La La brazil változatához is megérkezett a klip

2014. május 24. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira nagysikerű dalának immár harmadik verzójához is készült egy videó, ami a héten debütált.

hirdetés
A La La La brazil változatához is megérkezett a klip

Shakira biztosan nem unatkozik mostanában, ugyanis amellett, hogy az Activia új arca lett néhány hónapja, a 2014-es FIFA Világkupa egyik hivatalos dalaként La La La című slágerét választották, melynek immár az angol és a spanyol mellett megjelent a brazil változata is, amihez nemrégiben csakugyan forgattak egy videoklipet.

Az új kisfilm egyáltalán nem hasonlít az előző kettőre – melyek ugyanazon alapötlet szerint készültek el -, ugyanis az Acitvia közreműködésével készült és a World Food Programme támogatásának céljából, bár most is igazi karneváli hangulatot varázsoltak a készítők és a szereplők.

A dalban a brazil Carlinhos Brown hangja is felcsendül Shakiráé mellett, így természetesen mindketten fel is tűnnek a videóban, de mellettük sok gyerek, táncos, dobos és focista is szerepet kapott, köztük Gerard Piquével, Radamel Falcaóval, Sergio Agüeróval, Neymarral és Lionel Messivel. Shakira pedig nem csak tánctudásával bűvöli el a nagyérdeműt, hanem megmutatja, hogy a labdával is ügyesen tud bánni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek