Starity

Saját tervezésű Adidas-kollekciót dob piacra Rita Ora

2014. május 24. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő lehetőséget kapott az Adidastól, hogy megalkossa saját kollekcióját, ami saját stílusjegyeit viseli.

hirdetés
Saját tervezésű Adidas-kollekciót dob piacra Rita Ora
Fotó: Adidas Originals

„Immár hivatalos, itt az első kollekcióm az Adidas számára! Végre! A csapatommal nagyon keményen dolgoztunk, hogy elkészítsük a lehető legszexibb és legkirályabb sportruhákat” – osztotta meg Facebook-oldalán Rita Ora május 20-án.

A 23 éves énekesnő mindig is nagy rajongója volt a márkának, aminek nem egyszer hangot is adott és előszeretettel hordja az Adidas logójával díszített ruhadarabokat, így érthető, hogy miért is kapta meg ezt a vissza nem térő lehetőséget, amivel egyébként történelmet is írt, ugyanis ő az első női előadó, aki saját megtervezhette saját kollekcióját az Adidasnál.

„Szoros együttműködésben dolgoztunk az Adidas Originalsszal, hogy minden egyes darab kapcsolatban legyen a zenémmel, a karrieremmel és az életemmel. Nagyon büszke vagyok a kollekcióra és izgatott, hogy a rajongóim nemsokára a kezükben tarthatják a darabokat” – állt Rita hivatalos közleményében.

A brit énekesnő már az első hivatalos fotót is megosztotta közösségi profiljain, amelyen egy rózsákkal díszített melegítő felsőben pózol, valamint kiderült az is, hogy a kollekció öt különböző részletben és három időpontban fog a boltokba kerülni: augusztus 21-én a Fekete, szeptember 4-én a Pasztell és a Színes, november 1-jén pedig a Rózsák és a Spray nevezetű ágazat.

A ruhák, a cipők és a kiegészítők ára 30 és 500 dollár között mozog majd, így majdnem 7 ezer forintnál kezdődnek a legolcsóbb darabok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek