Starity

Gyermekrablással vádolja férje Tiffany Thorntont

2014. május 24. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Carney fel akarja jelenteni feleségét, mivel állítása szerint egy hónapja, szó nélkül elvitte a gyerekeket és azóta nem engedi, hogy láthassa őket.

hirdetés
Gyermekrablással vádolja férje Tiffany Thorntont
Fotó: Getty Images

Eddig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben és harmóniában zajlik Tiffany Thornton családjában, hiszen férjével, Chris Carney-val 2011-ben kimondták egymásnak a boldogító igent és két kisfiuk is született, Kenneth (20 hónapos) és Bentley (2 és fél hónapos), most azonban összegyűltek a viharfelhők felettük.

Történt ugyanis Chris elmondása szerint, hogy egy húsvétkor történt pénzügyi vita után felesége és saját édesanyja, Ruth Carney összefogtak és elvitték a gyerekeket először az apai nagyszülőkhöz Hot Springsbe, majd az anyai nagyszülők texasi otthonába, minden előzetes bejelentés nélkül.

„Elvitte az autónkat a beleegyezésem nélkül, és elment a babáimmal és az anyámmal Los Angelesből, Hot Springsbe. Azt mondta, hogy nem jön vissza” – mesélte könnyekkel a szemében Chris.

Az esetről a The Insidernek mesélt a kétségbeesett férj, aki úgy véli, Tiffany szülés utáni depresszióba esett és túl komolyan veszi vallását, így nem képes elfogadni az ő rocker életvitelét, melynek során bizony nem veti meg az alkoholt – állítása szerint viszont csak néhány sört iszik meg naponta és mindig józan.

Nina Parker megkérdezte Christől, hogy megpróbálta-e felesége barátnőjének, Demi Lovatónak vagy a gyerekek keresztapjának, Wilmer Valderramának a segítségét kérni, de a következőt felelte: „Nincs szükségem rájuk, nincs szükségem senkire, mert a törvény az én oldalamon áll és ez a lényeg. Csak azt akarom, hogy a gyerekeim visszakerüljenek Kaliforniába. Annyira szeretem őket, hogy kész vagyok feljelenteni a feleségemet.”

Továbbá azt is vállvetve állítja, hogy ez az első esete a bírósággal, pedig köztudott, hogy már korábban is voltak súlyosabb problémái és rehabon is volt. Az ügyet jelenleg vizsgálják, mivel jelentést tett a Los Angeles-i rendőrségnél, majd a Gyermek- és Családügyi minisztériumnál is beszámolót tett.

Tiffany szóvivője és ügyvédje is tagadja a vádakat: „A tény, hogy Mr. Carney úgy döntött, hogy a The Insiderön keresztül a nyilvánosság elé tárja ezeket az állításokat, komolyan aggasztják Ms. Thorntont, aki úgy véli, hogy Mr. Carney vágyódása a média általi figyelemre, nem a legjobb a gyerekek, a két kisgyerek érdekét tekintve.”

Mindezek mellett Chris édesanyja, Ruth is nyilatkozott a The Insidernek és elárulta, hogy két hetet töltöttek Tiffanyék Little Rockban, ráadásul minden fia mindennap láthatta kisfiait: „Chris egész idő alatt tudta, hogy hol vannak a gyerekek. Valójában ez a kiruccanás be is volt tervezve. Tiffany azt mondta, hogy visszamegy, ha abbahagyja az ivást. Chris nagyon súlyos szenvedélybeteg és jelenleg nem hajlandó elfogadni a segítséget. Azt akarjuk, hogy segítséget kapjon. Tiffany meg akarja oldani. Nem akar válni, azt szeretné, hogy segítséget kapjon. Egy csodálatos férfi, ha nem a függősége irányítja.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek