Starity

Öngyilkossággal fenyegetőzik Miley Cyrus rajongója

2014. május 25. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves srác azzal fenyegetőzik, hogy véget vet életének, ha nem találkozik kedvencével.

hirdetés
Öngyilkossággal fenyegetőzik Miley Cyrus rajongója
Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images

Miley Cyrusnak nem először akad már dolga megzavarodott rajongóval, de talán ez az eset az eddigi legbrutálisabb, ugyanis egy bizonyos Devon Meeket május 16-án letartóztatott a Los Angeles-i rendőrség fenyegetésekkel foglalkozó egysége, mivel mentális zavart állapítottak meg nála – számolt be a TMZ.

A 24 éves fiatalt őrizetbe vették, mert azzal fenyegetőzött – valamint teszi azt még mindig -, hogy addig fog az egykori Disney-üdvöske után koslatni, amíg az el nem fogadja őt úgy, ahogy van, ha pedig nem sikerül találkoznia vele, képes kiontani saját életét.

Meek ezenkívül még sok-sok őrültséget összehordott a rendőröknek, többek között azt is, hogy Miley a rádión és dalain keresztül kommunikál vele, így tudta meg például azt is, hogy imádja őt (Adore You című dalára utalva ezzel), de a bírósági papírokon szerepel az is, hogy üvöltő hangokat hall a fejében.

Devont még mindig bezárva és megfigyelés alatt tartják, de időközben átszállították egy mentális betegekkel foglalkozó egészségügyi létesítménybe állapota miatt. Emellett pedig távoltartási végzést is kiadtak, melynek értelmében, ha netalán sikerülne Miley közelébe férkőznie, tartania kell a 100 méter távolságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek