Starity

Így vesztették el szüzességüket a sztárok

2014. május 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első szexuális élmény mindannyiunk számára egy valóságos mérföldkő — ezúttal bemutatjuk 10 sztár első légyottjának történetét.

hirdetés
Így vesztették el szüzességüket a sztárok

Paris Hilton

A Hilton-szállodalánc örökösnője 15 évesen vesztette el a szüzességét Tori Spelling testévérel, Randyvel, mindössze két hónappal a Palm Springsben való megismerkedésük után.

Matthew McConaughey

Matthew a Playboynak árulta el néhány évvel ezelőtt, miszerint 15 éves korában lett férfivá, bár a részletekről és a partner kilétéről nem kívánt mesélni. „Nem mesélek a szexuális életemről. Sosem teszem.”

Brooke Shields

Brooke 22 évesen vált meg lányságának virágától, bár későbbi elmondása szerint kár volt ilyen sokáig várni. A színésznő ugyanis igyekezett titkolni azt a felesleges 10 kilót, melyet a fősikolai évei alatt szedett fel, de bánja, hogy ennek akkoriban olyan nagy jelentőséget tulajdonított.

Daniel Radcliffe

A Harry Potter-filmek sztárja egy korábbi interjúban elárulta, hogy 16 évesen vesztette el a szüzességét egy nála idősebb hölggyel, az akkor 23 éves Amy Byrne-nal.

Fergie

A gyönyörű énekesnő 18 évesen veszítette el szüzességét, bár akkor úgy érezte: minden akaraterejére szüksége lesz ahhoz, hogy megtegye. „Mindig nagyon szexis voltam, így mindig vissza kellett fognom magam” – nyilatkozta Fergie első szexuális élményének kapcsán.

Johnny Depp

A szexi színész mindössze 13 éves volt első légyottjának idején. „Nem volt részem ilyen együttműködésben a szüzességem elvésztése óta, vagyis 13 éves korom óta” – kotyogta el Johnny 2008-ban a Rolling Stone magazinnak.

Kelly Osbourne

Ozzy lánya szintén 13 éves volt, amikor búcsút intett a gyerekéveknek, és bevallotta, utána attól rettegett, hogy teherbe esett, melyet arra alapozott, hogy nem jött meg a menstruációja, bár mint kiderült: vaklárma volt az egész.

Lil Wayne

„A lány 13 éves volt. Nyerj, veszíts vagy rajzoljt játszottunk, és ő azt írta a táblára, hogy D*gj meg!” - mesélte a rapper az Us Weekly magazinnak.

Megan Fox

A csodaszép színésznő 17 éves korában esett túl a tűzkeresztségen, és számára boldogan végződött a dolog, ugyanis elmondása szerint szerelmes volt a partnerébe.

Sienna Miller

Sienna az Us Weeklynek árulta el, miszerint édesanyja ragaszkodott ahhoz, hogy otthon kerítsen sort a légyottra, mivel nagyon féltette lányát, aki végül 16 évesen vált meg szüzességétől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek