Starity

Aylín Mújica ismét a gonosz szerepébe bújik

2014. május 27. 12:12   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aurora és a Több mint testőr sztárja, Aylín Mújica ismét megmutatja színészi tehetségét a Telemundónál, hisz szerepet kapott a Les Miserables-ben a híres színész-énekesnő Aracely Arámbula mellett.

hirdetés
Aylín Mújica ismét a gonosz szerepébe bújik

Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom! és a Több mint testőr című telenovellákból ismert színésznő, Aylín Mujica ismét a gonosz szerepébe bújik, ezúttal is a Telemundónál. A Les Miserables (A nyomorultak) sorozatban együtt játszik majd Aracely Arámbulával és Erik Hayserrel. A szappanopera az 1973-ban bemutatott Victor Hugo-regény feldolgozása lesz.

Aylín Mújica Claudia Durán karakterét alakítja, aki ambiciózus és nagyon határozott személy. Bármire képes a célja eléréséhez, akár el is pusztítja azt, aki az útjába áll. Három nővére közül ő a legfiatalabb, akit mindig összehasonlítanak Lucíával, (Aracely Arámbula), aki nagyon sikeres a férfiaknál. Claudia elhatározza, hogy tönkreteszi nővére boldogságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek