Starity

Mennyit költenek hírességeink a ruháikra? II.

2014. május 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mennyire fontos a sztároknak a drágábbnál drágább ruhadarabok viselése? Öt sztár szettjét elemezzük.

hirdetés
Mennyit költenek hírességeink a ruháikra? II.

Vanessa Hudgens

A 25 éves színésznő csupa fekete összeállításával akár az American Horror Story harmadik évadába is simán beolvadhatna Cordelia boszorkánytanoncai közé, a lányok viszont biztosan megirigyelnék a Rachel Pally által tervezett ruháját, ami 50.000 forintba kerül.

Ehhez azonban pluszba hozzácsaphatjuk 174.000 forintos Saint Laurent-szandálját, 12.000 forintos River Island-kalapját és Celine-táskáját, ami olyan friss és ropogós, hogy bolti árát még meg sem határozták, de több mint valószínű, hogy egy kisebb vagyont kell kiperkálni érte.

Bella Thorne

A Disney üdvöskéjét egy New York-i hotelből való távozás közben kapták lencsevégre múlt hét csütörtökön. Aznap egy 33.000 forintos, virágmintás dresszt viselt a Fame & Partnerstől, valamint egy Miu Miu-táskát, mely tízszer annyiba került, mint maga a ruha.

Boltokban már nem kapható cipőjét Brian Atwood tervezte, outfitje a topánkák nélkül pedig több mint 355.000 forinttal megegyező amerikai dollárba került neki.

Beyoncé

A díva kommentár nélkül osztotta meg az Instagram-fotókat pár napja. Gyönyörű, félmillió forintot érő dresszét Mary Katrantzou, 145.000-es magassarkúját pedig Manolo Blahnik tervezte.

Összeállításával közel megegyezőt egyébként már 30.000 forintért is kaphatunk más, kevésbé neves üzletekben.

Lana Del Rey

A népszerű énekesnő a Nylon magazin egy rendezvényén jelent meg a szettben, melynek értéke a már nem kapható L.A. ROXX-kabát nélkül körülbelül 107.000 forintra rúg. 170 dolláros, azaz közel 38.000 forintos topját a Riller & Fountnál, 42.000-es farmerját pedig a 7 For All Mankindnál vette. A képen látható cipőjéhez hasonlót 27.000 forintért vesztegetnek a TopShopnál.

Hayley Williams

A Paramore énekesnőjének alig 38.000 forintot érő összeállítása a Vans 50 dolláros csukájából, a UNIF 80 dolcsis dresszéből és az Alex and Chloe által árusított 44 dolláros Nice Hair feliratú topból áll. Outfitjét tavaly októberben egy nashville-i túrázáshoz kapta magára, de rajongói több koncerten és kulisszák mögötti lesifotókon is találkozhattak már vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek