Starity

Káromkodva zavarta el rajongóit James McAvoy

2014. május 27. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két tini mindössze egy közös képet szeretett volna, de James kijött a sodrából.

hirdetés
Káromkodva zavarta el rajongóit James McAvoy

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai sztárja egy barátja születésnapi partiján vett részt a londoni Earl Haig Hall klubban, mikor két 18 éves lány megkörnyékezte. Ötször utasította őket arra, hogy “tűnjenek a f**ba innen”, mire egy barátja elrángatta onnan.

Noha a színész szóvivője nem nyilatkozott, a bárban lévő szemtanúk mindent megerősítettek a Mirrornak: “James a bárban volt egy csomó barátjával, mindannyian ittak és ünnepelték egyikőjük születésnapját. Amikor távozni akartak, az egyik lány megpróbálta lefotózni őt, de teljesen kijött a sodrából, lármázni és hadonászni kezdett, hogy tűnjenek onnan.

A bár személyzete megvédte McAvoy viselkedését – elmondták, a privátnak tervezett partiból az lett, hogy a rajongók folytonosan odamentek hozzájuk, és a két 18 éves lány próbálkozását az akkor már enyhén ittas James nem tudta tolerálni.

“Az este során néhány ember odament hozzájuk autogramokért. James udvariasan elmondta, hogy épp szórakozik, a barátja születésnapját ünneplik, és megkérte, most ne zavarják őket. A legtöbben ezt teljesen megértették, kivéve a lányokat. Mindenesetre szívesen várom vissza a bárba Jamest, amikor csak jönni szeretne. Nem balhés típus.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek