Starity

Ilyen volt Kim és Kanye esküvője — fotók

2014. május 27. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei év talán legjobban várt esküvője volt Kim és Kanye lakodalma, ugyanis a sztárpár köztudottan világraszóló mulatsággal akarta összekötni életét. Íme a részletek!

hirdetés
Ilyen volt Kim és Kanye esküvője — fotók

Kim és Kanye nagy napjára a hétvégén került sor Firenzében, a Belvedere erőd előtt. A világraszóló lagzira kicsik és nagyok egyaránt meghívást kaptak, így nem csoda, hogy a Kardashian és a West család kellő odafigyeléssel viseltetett a dekoráció, a ruhaköltemények és a luxus iránt.

A gyönyörű ara egy lélegzetelállító hófehér, rafinált szabású, csipkékkel teletűzdelt Givenchy Haute Couture ruhakölteményben mutatta meg bombasztikus alakját; ehhez hűen a vőlegény is Givenchy egyik kreálmányát választotta egy elegáns szmoking képében.

Érdekesség, hogy a szertartást a szerelmesek egyik Miamiból érkezett barátja vezette le és hagyományos fogadalmat tettek. A fotózásra egy meseszép, hófehér rózsákkal tűzdelt fal előtt került sor; az eskü megtételét követően pedig a párra – és vendégeikre – egy négyfogásos menü várt, azt pedig egy hatalmas, hétemeletes esküvői torta koronázta meg.

A vacsora alatt Kanye egy 20 perces szívmelengető beszéddel mondott köszönetet és fejezte ki szeretetét a jelenlévők iránt, valamint biztosította újdonsült feleségét szerelméről. A lakoma alatt természetesen elhangzott az örömapa, Bruce Jenner jókívánság áradata is veje és lánya felé. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek