Starity

Klippremier: Namie Amuro - Sweet 19 Blues

2014. május 28. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop királynője maximum fordulatszámon pörög, hisz a mai napon jelentette meg legújabb remake-videoklipjét, amit a 18 éves számához, a Sweet 19 Blueshoz forgatott.

hirdetés
Klippremier: Namie Amuro - Sweet 19 Blues

A mai napon tették közzé Namie Amuro legújabb remake-videoklipjét, amit a Sweet 19 Blues című dalához forgatott és rajongói legnagyobb örömére újra fel is énekelt.

A dal még 1996. július 22-én jelent meg az énekesnő debütáló nagylemezén, aminek szintén ez volt a címe, majd egy hónappal később, augusztus 21-én jelent meg kislemez formájában. A szerzeményt Tetsuya Komuro írta, és felhasználták a That's Cunning! Shijou Saidai no Sakusen? című japán filmben, az albumból pedig több mint 3 millió példány talált gazdára.

Az új videoklip egyfajta nosztalgiázás is egyben, hisz az új felvételek közé az eredeti klipből vágtak be jeleneteket, s miután a 36 éves énekesnő kiszáll a taxiból, egyből egy moziterembe megy, ahol újra megnézi a régi rövidfilmet és feleleveníti az emlékeit.

Az aranytorkú énekesnő legújabb válogatásalbuma, a Ballada június negyedikén kerül a boltok polcaira. A korongon négy dal kapott teljesen új videoklipet: Four Seasons, HimAWArI, Can You Celebrate? és most a Sweet 19 Blues.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek