Starity

Kimondta a boldogító igent Utada Hikaru — fotók

2014. május 28. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 23-án kötötte össze életét a népszerű japán énekesnő, Utada Hikaru és Francesco Calliano. A menyegzőre Olaszországban került sor.

hirdetés
Kimondta a boldogító igent Utada Hikaru — fotók

Utada Hikaru és Francesco Calliano május 23-án kötötték össze életüket Polignano a Mare-ban, Olaszországban. Abban székesegyházban zajlott a ceremónia, ahol korábban Francesco szülei keltek egybe.

Hikki helyi idő szerint 12:20-kor érkezett meg, majd őt követte Calliano. Az eseményre tilos volt a fotósoknak bemenni, s mikor a pár megérkezett és mikor távozott, akkor is tradicionális japán esernyőkkel takarták el őket a kamerák elől, és több testőr tartotta távol a paparazzikat, riportereket.

A ceremónia 12:30-kor kezdődött el, majd miután egybekeltek, három fehér galambot engedtek szabadon, ezzel is jelezve, hogy ők már hivatalosan is férj és feleség. A 31 éves énekesnő pedig május 27-én hivatalos oldalán négy esküvői fényképet is megosztott rajongóival.

Gratulálunk az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek