Starity

Chris Pine: „Ne nyúljatok a szemöldökömhöz!”

2014. május 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves színész jógázik, bokszol, diétázik, szoláriumba megy, ha szerepe megkívánja, de a szemöldökéhez senki sem nyúlhat.

hirdetés
Chris Pine: „Ne nyúljatok a szemöldökömhöz!”

Chris Pine filmszerepei kedvéért képes órákat az edzőteremben tölteni, lemondani kedvenc ételéről, a tésztáról, és szoláriumba feküdni, noha nem rajong túlzottan a mesterséges napozásért. De nem engedi, hogy a szemöldökéhez nyúljanak.

„Amikor elkezdtem dolgozni, mindenki azt mondta, hogy egész egyszerűen túl sok. Az első filmemben kicsit kiszőkítették, egy másik sminkes kiszedte, de szörnyen nézett ki. Most már senkinek sem engedem, hogy a szemöldökömhöz nyúljon.”

A színész, aki jelenleg az Armani Code illat arca, telefonon keresztül beszélgetett az Allure riporterével:

– Mostanában szakállal láthatunk. Milyen a tipikus ápolási rituáléd?

– Nagyon szeretek borotválkozni – vagyis tulajdonképpen megtalálni a tökéletes ecsetet és a legjobb szantálfa-szappant. Maga a borotválkozás már nem mókás. Szeretem a szakállakat, így érzem komfortosan magam.

– Hogyan ápolod a lenőtt szakállad?

– Minden a tökéletes ecsetről szól. Nemrég leléptem a városból, és vettem egy cipőkeféhez hasonlót. A szokásosnál durvább szálú, de formálni jó. Egész nap képes lennék szakállakról beszélni.

– Sok sminket kell viselned a munkád során. Hogyan tartod tisztán a bőröd?

– Borzasztó bőröm van, nem számít, hogy milyen mágikus szérumot tesznek rá, általában pattanásos marad. Egyszerűen megmosom az arcom, majd arctisztítóval eltávolítom a maradékot, mielőtt levágódnék a kanapéra. Évek óta Dr. Hauschkát használok.

– Loptál valaha szépségápolási termékeket a barátnőidtől?

– Argánolajat.

– Kedvenc kezelés?

– Masszázs! Szeretem a mély sportmasszázsokat, megyek, amikor tudok, de leggyakrabban akkor, ha formába kell lendülnöm egy szerep miatt.

– Az Armani Code új arca vagy. Mit szeretsz az illatban?

– Tetszik, hogy összetett, építi és formálja magát. Könnyed, virágos főillata van, imádom a szantálfát és a dohányt.

– Emlékszel az első parfümödre?

– 13 vagy 14 lehettem, amikor elkezdtem megnézni magamnak a lányokat. Minden arról szólt, hogy vajon nekik mi tetszene. Ahogy idősödtem, ez megváltozott: olyat kerestem, ami számomra kényelmes. A nagyobb nevek a CKOne és a Cool Water voltak.

– Mitől lesz jó egy illat?

– Önmagad kiterjesztésének kell lennie. Mint egy darab ruha vagy egy tökéletesen szabott öltöny. Valami, ami képviseli egy részed – vagy mindened.

– Milyen illatokat szeretsz a hölgyeken?

– Inkább arról van szó, hogyan viseli azt az illatot – azokat szeretem, amiket észreveszel és többet ki akarsz deríteni róluk. Tetszenek a füstös, fás, földes illatok.

– Barnítottak már festékkel, vagy kellett teljes testsminket viselned egy-egy jelenet miatt?

– Általában egyszer átdörzsölnek szivaccsal – sötétebb festékkel. A munka része, és tényleg jobban nézel ki tőle, még akkor is, ha undorító.

– Milyen diétával és edzéssel éred el a kívánt alakot?

– Attól függ. Az utolsó Star Trekre nagyobb és vaskosabb szerettem volna lenni, így sokat ettem, és vallásszerűen edzettem. Egyébként jógázom, bokszolok, szóba jöhet a köredzés és a súlyzózás. Gyors az anyagcserém, szóval mindig van kaja a hűtőben és egy kis nasi a táskámban.

– Élvezetek, amiket feladtál?

– Nem ehettem annyi tésztát, mint amennyit szeretek. Ez az egész a magas kalóriatartalomról szól, nem pedig üres szénhidrátokról. De ez nem olyan, mintha a Wolverine-filmre készülnék, szóval állandóan csalok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek