Starity

Nkuya Sonia lett a Sugarloaf új énekesnője

2014. május 29. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gubik Petra már egy hónapja kivált a tizenkilenc éves együttesből, ám erről csak nemrég adott hírt a zenekar.

hirdetés
Nkuya Sonia lett a Sugarloaf új énekesnője

Színházi szerepeire hivatkozva lépett ki váratlanul a Sugarloafból Gubik Petra, aki a fiúkkal egy facebookos üzenetben tudatta, hogy sürgős mondatnivalója van.

„A megbeszélésen Petra végig egy szót sem szólt, csak az őt képviselő managere (?) beszélt. Elmondta, hogy mi nem értünk a színházhoz, mert ott nincsenek ilyenek, hogy valakit lekettőznek szerepekre, és ezért Petra nem fogja tudni (akarni) elvállalni a zenekart! Volt vele 2 koncert és pár TV felvétel (jó, abból volt olyan, amit 3,5 millióan láttak). Szóval nekem ő nincs és nem is volt!” – olvasható Tóth Szabi több soros Facebook-bejegyzésében, melyet a banda hivatalos oldalán tett közzé. Mondanivalójában Dér Heni távozásának miértjéről is beszámolt.

„Átmeneti időszaknak fogjuk fel a Sugarloafban való közreműködését, a döntését, távozásának módját, etikusságát nem kívánjuk kommentálni, hivatalos álláspontunk pedig a következő: a Dér Henit követő énekesnő Nkuya Sonia – írja egy másik posztban.

Nkuya Soniát a Megasztár 2008-as szériájából ismerheti az ország, illetve a szintén ott híressé vált Szecsődi Karcsival való közös dalából, mely megjelenése idején sokaknál verte ki a biztosítékot. Az énekesnő magánéletén jelenleg hosszú hetek óta csámcsog a magyar bulvársajtó, ugyanis gyermekelhelyezési zűrbe keveredett és körözést adtak ki ellene. Bár az utóbbit már visszavonták, hiszen feladta magát, több napig bujdosott kislányával, kinek Angliában élő apja már régóta várja a gyermek átadását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek