Starity

Októberben érkezik a Book of Life — előzetes

2014. május 30. 12:12   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges, mexikói ünnepen alapuló animációs filmet készített a 20th Century Fox és a Reel FX.

hirdetés
Októberben érkezik a Book of Life — előzetes

A tegnapi nap folyamán jelent meg a Book of Life első előzetese. A Reel FX Creative Studios és a 20th Century Fox közös produkciója október 17-én kerül majd bemutatásra az USA-ban. A különleges film a mexikói Día de Los Muertos (Halottak napja) ünnepségét vette alapul, melyre romantikus komédiát épített.

A történet középpontjában Manolo, egy fiatal férfi áll, kinek választani kell, hogy családja akaratát, vagy a szívét kövesse. Mielőtt eldöntené, melyik utat választja, részt vesz egy hihetetlen kalandban, amely három fantasztikus világot rejt magában, amikben szembe kell néznie legnagyobb félelmeivel. Kedvenc popzenéinkkel fűszerezve a Book of Life arra biztat minket, hogy ünnepeljük a múltat, miközben a jövőbe tekintünk.

A Fox jó szokásához híven nem kisebb nevek kölcsönzik majd a karakterek hangját, mint Diego Luna (Manolo), Zoe Saldana (Maria), Channing Tatum (Joaquin), Christina Applegate (Mary Beth) vagy Danny Trejo (Luis).

A Jorge R. Gutierrez által rendezett film egyik producere Guillermo del Toro, a tegnap megjelent előzetesben pedig megismerhetünk számos karaktert, valamint bepillantást nyerhetünk a világok közötti utazásba is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek