Starity

Így tartják formában magukat a sztárok

2014. május 30. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sosem elég hangsúlyozni, hogy az egészséges táplálkozás nem elegendő a fitt alakért, hanem az étrendet kombináljuk alkatunknak megfelelő mozgássorozatokkal is. 13 hollywoodi szépség tippjeit hoztuk el most nektek, melyből ötletet meríthettek az életmódváltáshoz.

hirdetés
Így tartják formában magukat a sztárok

Jennifer Aniston

A 45 éves szőkeség formáit bárki megirigyelhetné, hiszen a Jóbarátok Rachelje egyetlen gramm fölösleggel sem rendelkezik. Jen elsősorban a fagyasztott szőlőkre esküszik diéta idején. „A vörös színű szőlőket szeretem, igazán könnyűek és finomak. Igazi fagyasztott ropogtatnivalók” – árulta el titkát a Woman's Health magazinnak.

Jordin Sparks

Az American Idol felfedezettje, Jordin Sparks is igen bombasztikus formában tündököl a színpadon és azon túl is. Az afrikai gyökerekkel is rendelkező szépség több, mint 25 kilótól szabadult meg nem egészen két év alatt, és jobb formában van, mint valaha!

„Kérdezd meg magadtól: 'Igazán éhes vagyok, vagy csak azért eszem ezt meg, mert jól néz ki?' Ez nem arról szól, hogy feláldozod azokat a dolgokat, amiket szeretsz. Légy öntudatos az adagok mennyiségével kapcsolatban és tedd tisztába azt magadban, hogy miért is eszel” – osztotta meg az énekesnő a tippjeit a Redbookkal.

Beyoncé

A gyönyörű R&B énekesnő több, mint 30 kilót dobott le magáról kislánya, Blue Ivy születése óta, és fittebb, mint valaha! Bey a zöldségek étrendbe való beiktatására esküszik, ugyanis elmondása szerint életmódot váltott és napi egyszer zöldségekben gazdag fogással jutalmazza szervezetét.

Kim Kardashian

A valóságshow-sztár tavaly júniusban adott életet első gyermekének, North Westnek, és bár a terhesség alatt jó néhány kiló felszaladt a 33 éves szépségre, mára már ismét bomba formáival hódít! Kim az Atkins-diétára esküszik, melynek lényege a megnövekedett szénhidrátbevitel és a magas fokozatú zsírégetés.

Sandra Bullock

A dögös anyuka kollégainőihez hasonlóan csúcsformában van, melyet sovány fehérjebevitellel ért el. Ennek értelmében Sandra kerüli a túlságosan fűszeres, olajos és zsíros falatokat, helyettük sovány húsokat és tejtermékeket fogyaszt, hogy formában tartsa magát. Természetesen olykor ő is sóvárog némi édesség után, mely szenvedélyének heti egy alkalommal hódol.

Christina Aguilera

Az ismét várandós dívát többen megszólták a rá felszaladt kilók miatt előző terhessége idején, így Christina igencsak rákapcsolt a diétázásra és mozgásra, ennek köszönheti, hogy visszanyerte alakját.

Az énekesnő az alacsony kalóriatartalmú ételeket részesíti előnyben. Imádja a flekken sütött húsokat, ám edzéstervébe remekül beleillesztette kedvenc finomságait, ugyanis a sovány húsokat választja és kizárólag természetes hozzávalókat választ a grillezéshez, kerüli a tartósítószereket és színezékanyagokat tartalmazó hozzávalókat, valamint kizárólag bio zöldségeket és gyümölcsöket fogyaszt.

Jessica Alba

A kétgyermekes anyuka elsősorban a mozgásgazdag életmódra esküszik, valamint a 100%-os, saját készítésű gyümölcsleveket preferálja az edzéseket követően, így szerzi meg a kellő energiát a napjaihoz. „Felkelés után elmegyek edzeni, utána pedig készítek egy gyümölcslevet” – nyilatkozta a szexi színészni az Us Weeklynek.

Miranda Lambert

A 31 éves énekesnő több, mint 10 kilótól szabadult meg három hónap alatt sajátos módszerének köszönhetően, melynek titka abban áll, hogy az általános étkezési adagjainak csupán a felét fogyasztja el.

Jessica Simpson

A kétgyermekes anyuka talán soha életében nem nézett ki még ilyen jól, mint napjainkban, melyet megváltozott étkezési szokásainak és edzésben gazdag életvitelének köszönhet. Jess reggelente zabpelyhet reggelizik, ebédre egy könnyű szendvicset fogyaszt, vacsorára pedig hallal nyugtatja meg korgó gyomrát.

Jenna Dewan Tatum

Channing Tatum szexi felesége szintén a helyes táplálkozásra helyezi a fő hangsúlyt. A színésznő 13 éves kora óta vegetáriánus, így étkezései húst egyáltalán nem tartalmaznak, ezzel szemben szívesen fogyaszt zöldség- és gyümölcsleveket – kedvencei a saláta-, a spenót- és a gyümölcslé -, kedveli a zabpehelyben gazdag reggeliket és vacsikat chia magokkal megbolondítva és kedveli a hamburger vegetáriánus változatát, a vegaburgert is.

Heidi Klum

A szupermodell köztudottan mozgásbarát edzésmódot folytat, az aerobik mellett napi négy kilómétert fut, emellett pedig igyekszik egészségesen táplálkozni: rajong a zöldségekért. Étrendjéből kiiktatta a nasikat, helyettük kelkáposztát, karalábét és német káposztát ropogtat.

Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas színésznő gyakran hangoztatja, miszerint nem látja értelmét a különféle diétáknak, így nem is csoda, hogy nem követi őket, helyette inkább rengeteget mozog, mivel elmondása szerint azt szeretné, ha fittnek és erősnek látszana.

Maria Menounos

A görög származású szépség az egészséges étkezés mellett rengeteget mozog, imádja a jógát, a pilatest és a kosárlabdát a már-már kötelező kardio-gyakorlatok mellett. Elmondása szerint, ha nincs ideje sportolni, akkor sem ül otthon tétlenül, hanem hosszú sétára indul négylábú kedvenceivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek