Starity

Selena Gomez végleg leszámolt a pasikkal és a szexszel?

2014. május 30. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt időszakban az újságok tele voltak Justin és Selena szakításának körülményeiről szóló pletykákkal. A legújabb szerint pedig Selena visszatér keresztény hitéhez.

hirdetés
Selena Gomez végleg leszámolt a pasikkal és a szexszel?

Csak nemrég történt, hogy a fiatal híresség ismét bejelentkezett az Instagramra, hogy egy újabb képet töltsön fel magáról rajongóinak. A bikinis képpel persze nem csak őket, de a férfiakat is minden bizonnyal megörvendeztette, akik számára bizony egy rossz hírrel kell szolgálnunk, ugyanis azt pletykálják, hogy Selena mostantól nem fog a pasikkal foglalkozni.

Forrás: Instagram

Lassan visszaáll a volt Disney-sztár élete a régi kerékvágásba, hiszen az utóbbi időben már az újságok is befejezték a negatív híreket gyártani róla és exéről, Justin Bieberről, ráadásul barátai szerint ismét vallását követve akarja élni az életét és maga mögött kívánja hagyni az alkoholt, a bulikat, a pasikat és a szexet, mivel úgy gondolja, Bieber mellett túlságosan is elszaladt vele a ló.

„Most már teljesen spiritualista, és teljesen lemondott Justin Bieberről és a szexről” – nyilatkozta az egyik barát az InTouchnak. „Egy teljesen új, fiatal nőként fog visszatérni” – tette hozzá a bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek