Starity

Dakota és Elle Fanning Kate Middleton unokahúgai

2014. június 01. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy történész kiderítette, hogy a két színésznőt rokoni szálak fűzik III Eduárd kirányhoz és a hercegnéhez is.

hirdetés
Dakota és Elle Fanning Kate Middleton unokahúgai

Az Ancestry.com történészei nemrégiben kutatásokat végeztek, melyek során megtudták, hogy Elle Fanning a 22. dédunokája a Plantagenêt-házból származó III. Eduárd angol királynak, aki 1327 és 1376 között uralkodott Angliában.

A kutatók közel 700 évnyi népszámlálási és temetkezési dokumentumokat, valamint születési és halotti anyakönyvi kivonatokat vizsgáltak át, melyeknek köszönhetően kiderítették, hogy Elle és Dakota édesanyjuk, Heather Joy Arrington révén kötődnek Eduárd királyhoz.

Generációról generációra, a szálak egyenesen III Eduárd királyhoz vezetnek, bizonyítva ezzel, hogy Elle közvetlen királyi leszármazott. Ezáltal egy rég elveszett hercegnőnek is tekinthetjük. Egy ilyen kapcsolat hihetetlenül egyedi és ritka” – mondta az oldal egyik családi történésze, Michelle Ercanbrack a People-nek.

Ha pedig ez még nem lenne elég, Fanningék családfája egy másik királyi oldalággal is rendelkezik, ugyanis Kate Middleton édesanyja, Carole Goldsmith szintén Eduárd király dédunokája, így Elle a huszonegyedik unokatestvére Cambridge hercegnőjének és Anglia jövendőbeli királynőjének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek