Starity

Sztárok és előnytelen fotóik VI.

2014. június 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha nem a vörös szőnyegen és a kamerák kell bizonyítaniuk, a sztárok is hétköznapi életet élnek Photoshop és smink nélkül.

hirdetés
Sztárok és előnytelen fotóik VI.

Hírességeink számára szinte kötelező csillogó ruhákban végigvonulni a vörös szőnyegen, ha egy-egy filmjüket szeretnék népszerűsíteni, de vajon milyen formában vannak, ha a stylistok nem veszik őket kezelésbe? Lássunk ismét néhány „előnytelen” képet kedvenceinkről, melyeken smink és pompa nélkül szerepelnek:

Uma Thurman

A 44 éves színésznő mindig makulátlanul jelenik meg a premiereken, de a hétköznapokban úgy fest, akárcsak bármelyik másik anyuka: szanaszét álló, félkontyba kötött hajjal lép utcára, nem is takargatja valódi énjét, hiszen még így is gyönyörű!

Anne Hathaway

Az Oscar-díjas színésznő arca rettentően sápadt egyébként, meg sem próbálja eltüntetni karikás szemeit, ha utcára lép, s ahelyett, hogy fésülködött volna, inkább felvett egy méretes sapit, hogy eltakarja csapzott loknijait.

Sarah Michelle Gellar

Láttunk már néhány elrettentő fotót olyan személyekről, akiket magáévá tett a metamfetamin, s be kell vallanunk, Sarah az első fotón pontosan úgy fest, mint aki a korai stádiumban tart!

Julie Bowen

Hangsúlyozatlan szemöldök, nulla alapozó vagy szájfény – egy kiadós reggeli futáshoz nem is kell kirittyentenünk magunkat!

Kirstie Alley

A Nicsak, ki beszél? sztárján már meglátszik az évek múlása, foltos bőrét, beesett szemeit pedig nem is takargatja, ha nem kell egy rendezvényen megjelennie.

Sofia Vergara

A mindig bámulatos Sofiát valószínűleg fel sem ismernénk, ha smink nélkül elsétálna mellettünk az utcán, a manószerű összhatást borzos szemöldökének és fésületlen, ágyból-kikelt hajának köszönheti.

Nicollette Sheridan

Ajjaj! A mindig dögös Edie Britt korántsem fest olyan fényesen az utcán, mint a Született feleségekben, sőt! Annak ellenére, hogy még ma is remek alakkal rendelkezik, ha smink nélkül lép az utcára, bizony úgy fest, mint egy idős férfi!

Ellen DeGeneres

Amerika egyik legnépszerűbb műsorvezetőjét épp a legrosszabb napján kapták lencsevégre – amellett, hogy úgy néz ki, mint egy sült csirke, ez a koncentráló fejszerkezet egyenesen ijesztő, az 56 éves Ellen talán 66-nak is kinéz!

Britney Spears

A pophercegnőt megviselték személyes problémái, fellépésein és a vörös szőnyegen sem tündököl már annyira, de ha magánemberként az utcára lép, aligha nevezhető az összhatás bájosnak. Az énekesnő legtöbbször visel minimális sminket, ha leugrik a Starbucksba, de megereszkedett bőrét az sem tudja eltakarni.

Chris Pine

A mindig fess akciósztár korábban szemüveget hordott, egy színpadi produkció kedvéért pedig haját is levágatta. Bár általában a borosta irtó szexin áll rajta, az első képen leginkább egy 16 éves stréberre hasonlít, akit a lányok messziről elkerülnek.

Keira Knightley

Keira a természetesség híve, fotósorozatok és rendezvények alkalmával is minimális sminket visel, de egyenesen röhejesen néz ki hipsterszemüvegben és kajával a szájában.

Lindsay Lohan

Lindsay-t is alaposan megviselték az évek, hiába is próbálja sminkkel takargatni bőrhibáit, már a vörös szőnyegen sem tud úgy csillogni, mint öt-hat évvel ezelőtt.

Sebastian Stan és Leighton Meester

A Gossip Girl sztárjai éveken keresztül randiztak, s bár a hivatalos eseményeken mindig elegánsra vették a figurát, egy hétvégi mulatozás alkalmával olyan képek születtek, amelyekre talán egyikőjük sem büszke.

Jay Ryan

A szépség és a szörnyeteg rosszfiúja nők millióit kergeti őrületbe, de bizony neki is vannak rossz pillanatai: az egyik Comic-Con-os interjú során olyan pillanatot sikerült elkapnunk, amikor öntudatlanul egy hétéves autista kisfiút imitált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek