Starity

Körömtrendek, amik téged is meghódítanak

2014. június 13. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkezett a nyári trendek időszaka! Összegyűjtöttük a legmenőbb körmöket, amelyek egyszerűek és praktikusak, és otthon is könnyen elkészíthetőek.

hirdetés
Körömtrendek, amik téged is meghódítanak

2014 nyári körömtrendje valamelyest visszafogottabb – hódítanak az egyszerű, de merész színek, háttérbe ragadtak a bonyolult minták, így nem kell kozmetikushoz mennünk, ha mi is ragyogó végeredményt szeretnénk látni körmeinken – hiszen könnyen elkészíthetőek fejfájás nélkül:

Az eltérő lakk a körmökön nem mindig tűnik harmonikusnak, ám ha egy leheletnyi fénnyel vagy glitterrel hangsúlyozunk kettőt – például a hüvelyk- és gyűrűsujjon, az eredmény fenomenális. Könnyen elkészíthető, és még divatos is.

Az örök divatszín a piros. Válassz egy halvány alapszínt, például vigyél fel vékony rétegben babarózsaszínt a körmödre, majd fess rá a képen látható módon piros lakkot:

Az idei év jelszava a pasztell minden mennyiségben, amely annyira visszafogott, hogy szinte mindenhez megy, és minden körömtípushoz remekül passzol – mindegy, hogy bézs, elefántcsont színű vagy ezüstös szürke körmöket választasz, az eredmény nem sülhet el rosszul.

A fehér nagyon jól mutat a körmökön, de vigyázni kell, milyen lakkot választunk, a francia manikűrre szántaktól a réteg mázgás lesz, ami nem mutat jól... Figyeljünk a vásárlásnál, hogy olyan lakkot vegyünk, ami szimpla körömfestésre való.

A merészebbek bevállalhatják a királykéket is, ami munkahelyre talán túl feltűnő, de egy kis glitterrel viselhető kifejezetten este.

A körömpacaként emlegetett stílus roppant fiatalos és bohókás – bulira nagyszerű választás, és az elkészítése is nagyon könnyű. Válasszunk fehér alapot kezdetnek, ez fogja leginkább kihangsúlyozni a ráfröcskölt színeket (de festhetünk fekete alapra világos színekkel egyaránt).

Ha már megvan a vékony alapréteg, márts egy sminkecsetet körömlakkba és -lemosóba, az ujjaidat, mintha fogkefe lenne, húzd végig rajta, hadd spricceljen szanaszét! Az ujjaid persze maszatosak lesznek, és nem árt papírtörlőkkel bebiztosítani előtte a terepet, de a végeredmény parádés!

A neonpöttyös összeállítások igazán vidámak, de bármilyen színnel elkészíthetjük – az alapot körömpöttyözővel beszínezzük, de ha épp nincs otthon, fogpiszkálót vagy gyufaszálat is használhatunk.

A százszorszép nem véletlenül jelenik meg annyi bohém ruhán mintaként: csodaszépen fest! A körmeinkre is teremthetünk virágokat a pöttyös körmökhöz hasonlóan, amely sokkal macerásabb feladat, de megéri.

Idén a matrózminta is nagyon menő, és nem is olyan nehéz elkészíteni, mint amilyennek tűnik. Fehér alap, kék lakk – bár a horgonyt vékonyított ecsettel vagy fogpiszkálóval ajánlott kreálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek