Starity

Lucy Hale kedvenc sorozatbeli jeleneteiről mesélt

2014. május 31. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai ABC Family június 10-én kezdi sugározni a Pretty Little Liars ötödik évadát, így a visszatérés apropóján Lucy Hale osztotta meg gondolatait Aria karakterével és kedvenc jeleneteivel kapcsolatban.

hirdetés
Lucy Hale kedvenc sorozatbeli jeleneteiről mesélt

Alig több, mint egy hét van hátra a Pretty Little Liars ötödik évadának képernyőre kerüléséig, nemrégiben pedig az Aria Montgomery-t alakító Lucy Hale nyilatkozott sorozatbeli karakteréről, annak jelleméről és kedvenc jeleneteiről.

A sorozat legutóbbi, negyedik évada igen akciódúsan zárult, ugyanis alighogy előkerült az elveszettnek, majd halottnak hitt Alison, a négy lány – Alivel kiegészülve – továbbra is a rejtélyes 'A' nyomában járva igyekezett rájönni az igazságra, hogy ki is zaklatja őket immár évek óta.

„Aria Montgomery szerepe igazán szórakoztató számomra. Az emberek folyton a kedvenc jeleneteimről kérdezgetnek engem, szóval elkezdtük a Pretty Little Liars ötödik évadát és hamarosan eljutunk a századik epizódhoz, ez pedig megfelelő időnek tűnik arra, hogy kiválasszam a kedvenc Aria-jeleneteimet” – nyilatkozta a 24 éves színésznő.

Íme Lucy kedvenc jelenetei a sorozatból:

1. Az első találkozás Ezrával a bárban, amikor zenéről és Izlandról beszélgetnek.

2. Elfutni a garázstól, miután Ali bedobta a tüzijátékot, mely megvakította Jennát.

3. Menedéket találni az eső elől Ezra autójában.

4. A Hannával és Emilyvel folytatott beszélgetés a férfiakról a fekete-fehér epizódban.

5. Éneklés Noellel az üres tanteremben a vihar idején.

6. A második évadbeli álarcos bálon való részvétel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek