Starity

Charlize Theron és Sean Penn házasságot és gyerekeket terveznek

2014. június 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlize Theron és Sean Penn még csupán nyolc hónapja randizik egymással, ennek ellenére kapcsolatuk máris komolyra fordult, ugyanis a szerelmesek házasságról és gyermekáldásról álmodoznak.

hirdetés
Charlize Theron és Sean Penn házasságot és gyerekeket terveznek

Május közepén derült fény hivatalosan Charlize Theron és Sean Penn kapcsolatára, miután a pár együtt jelent meg a színésznő új, Hogyan rohanj a veszTEDbe című filmjének Los Angeles-i premierjén, azóta pedig csak még szorosabbá vált a szerelmesek viszonya.

Az Us Weekly szerint a pár nyolc hónapja randizik egymással, és máris az esküvőről és közös gyerekekről szól a pusmus közöttük. „Feltétlenül össze akarnak házasodni és bővíteni is szeretnék családjukat” – nyilatkozta Sean egy közeli barátja a hírmagazinnak.

Kapcsolatuk bizalmas voltát azonban maga Charlize is megerősítette nemrégiben: „Sean és én már 18 éve ismerjük egymást. Igazán jó barátok voltunk mindig. Ilyenkor az ember lassabbra veszi a tempót, mert tudatosul a lehetőség, hogy elcseszheti és akkor ennyi volt. Át kellett gondolnunk ezt az egészet. De a nap végén rájöttünk, hogy ez így túl könnyű” - említette a 38 évesen is gyönyörű színésznő a Vogue magazin júniusi számának adott interjújában.

„Azok, akik igazán szeretnek, látják rajtam a változásokat. Jó volt szinglinek lenni, most viszont jó nem szinglinek lenni” – nyilatkozta titokzatosan Charlize az Esquire magazinnak is, mintegy megerősítve a kapcsolatukat firtató pletykákat.

Az Oscar-díjas színésznő korábban kilenc évig élt együtt Stuart Townsend színésszel, akivel 2010-ben intettek egymásnak végső búcsút; Sean pedig két félresikerült házasságon van túl Madonnával és Robin Wrighttal. Míg Charlize-nek egy kétéves adoptált kisfia van, addig Sean két felnőtt gyerek édesapja, így nem csoda, hogy a pár szívesen szeretné testvérkékkel megörvendeztetni már meglévő csemetéiket és saját magukat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek