Starity

Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon III.

2014. június 08. 14:02   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány kedves karakterről el sem tudjuk képzelni, hogy az őt alakító színész más korosztályba tartozzon. Ellenben ez nem megy ritkaságszámba. Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon című cikksorozatunk harmadik részében újabb meglepetésekkel szolgálunk.

hirdetés
Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon III.

Bianca Lawson

Bianca a sikeres Pretty Little Liarsben alakította Mayát, Emily barátnőjét, aki a második évadban életét veszti. A karakter a halálakor 17 éves volt, míg Bianca a valóságban 34. életévében járt!

Troian Bellisario

Nem Bianca az egyetlen a csinos kis hazudozók közül, aki jóval karaktere előtt jár – már ami az életévet illeti. Spencer Hastings karaktere mindössze 18 éves, ezáltal tizenegy évvel fiatalabb Troiannál.

Jennifer Grey

A mai napig klasszikusnak számító Dirty Dancing 1987-ben került a nézők elé. Jennifer Grey és Patric Swayze mindenkit levettek a lábukról szívbemarkoló alakításukkal, viszont a valóság itt is közrejátszott, hiszen míg Baby 17, addig Jennifer már bőven 27 éves volt.

Emma Thompson

Jane Austin nagysikerű regény alapján készült el 1995-ben az Értelem és érzelem című nagysikerű dráma. A fiatal Elinor Dashwood karakterét játszó színésznő Emma Thompson lett, aki akkori 35 életévével, 16 évvel előzte meg Elinort.

Andrew Garfield

A Csodálatos Pókember sztárja és Emma Stone barátja sem mondhatja egyidősnek magát Peter Parkerrel, akárcsak Tobey Maguire, aki szintén idősebb volt a karakternél – szintén 10 évvel!

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn sikerét és tehetségét soha nem vitatta senki a pályafutása során, sőt, a mai napig sem. Azt viszont kevesen tudják, hogy az 1961-es Álom luxuskivetelben című sikertörténetben Holly Golightly mindössze 18 éves volt, míg maga Audrey már 32.

Michael J. Fox

A Vissza a jövőbe harmadik részénél Michael J. Fox sem volt éppen fiatal, mármint a karakteréhez képest. Marty McFly mindössze 17 éves volt 1990-ben, míg maga Fox már közel 30, de ez nem is baj, mi így is szerettük!

Evan Peters

A nagysikerű American Horror Story sztárja, Tate Langdon karakterét alakította az első évadban, mondhatni nem éppen kis sikerrel. A szőke srác kora azonban szintén meghaladja a karaktere korát, de ez csak hét év, ami az előzőekhez képest szinte semmiségnek tűnhet.

Sarah Hyland

A Modern család Haley Dunphyje szintén alacsony korkülönbséggel játszik. Mindössze négy év van színésznő és karaktere között.

Susannah York

Charlotte Bronte nagysikerű 1847-es könyve, a Jane Eyre filmadaptációjában kapott szerepet Susannah York, a 18 éves Jane Eyre megszemélyesítésére. A valóságban a bájos színésznő azonban tíz évvel idősebb volt 1970-ben, mint maga a főszereplő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek