Starity

Rasszista vicce miatt magyarázkodik Bieber — videó

2014. június 02. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Unalmas perceiben ízléstelen rasszista viccel szórakoztatta barátait, ami miatt most bocsánatért esdekel.

hirdetés
Rasszista vicce miatt magyarázkodik Bieber — videó

A Never Say Never forgatásán az akkor 15 éves Justin Bieber azzal szórakoztatta cimboráit, hogy ízléstelen rasszista viccet mesélt.

„Miért félnek a feketék a láncfűrészektől?” Bár az egyik jelenlévő figyelmezteti, hogy ne is folytassa, Biebs elsüti a poént – szerinte a Fuss, nigger (Run, nigger) pontosan úgy hangzik, mint amikor beindítják a láncfűrészt. Oltári vicces, nem?

Amint a TMZ szerkesztősége – akiket egyébként az énekes rühell – közzétette a videót, Justin rögvest képviselőjéhez fordult, aki kiadott egy bocsánatkérő nyilatkozatot – később pedig maga Bieber is vette a fáradtságot, hogy elnézést kérjen mindazoktól, akiket megbántott:

„Gyerekként nem éreztem bizonyos szavak súlyát és azt, mennyire ártalmasak. Úgy véltem, nincs azzal semmi gond, hogy bántó szavakkal és viccekkel dobálózom, de nem fogtam fel akkoriban, hogy ez nem vicces” – mondja Justin, akinek még most sem nőtt be a feje lágya, hiszen tavaly egy (saját szavaival élve) bálna méretű leányzóból űzött gúnyt. Beszéljünk a szavak súlyáról, Justin?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek