Starity

Íme az 5 legszebb ruha az Emmy-díjátadón

2010. augusztus 31. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezen a héten, az Emmy-gálán sokan foglalkoztak a sztárok ruháival, és azzal, hogy hogyan vonultak fel.

hirdetés
Íme az 5 legszebb ruha az Emmy-díjátadón

Minden zenés-filmes díjátadóra készülnek a sztárok, beszéddel is, és ruhával is. Az Emmy-gálán sem volt másképp. Egy magyar honlap kiválasztotta az 5 legszebb ruhát a díjátadóról.

Brooke Burke

Ez a váll nélküli ruha a főszerkesztő kedvence. Nem kihívó, inkább visszafogott, de mégis királynői szépséget kölcsönöz Brooke Burke számára.

Eva Longoria

A Született feleségekből ismert szépség sokszor tökéletes stílusával kerül a címlapokra. Most sincs másképp. Mint mindig, ragyogott a díjátadón, ez a konty tökéletesen passzol a hosszított ruhához.

Kim Kardashian

Ezt a ruhát a színésznő nem egyedül nézte ki magának, hanem a döntésben a stylistja is segített. Sokszor hasznos mások véleménye, hisz ez a ruha tökéletesen kihangsúlyozza remek alakját, és még a kiegészítők is passzolnak!

Lauren Graham

 

Nem biztos, hogy ez a ruha mindenkinek fog tetszeni, pedig igazán kitűnt a többi csillogó-villogó estélyi között. Alul kivágott, de felül karjait szabadon hagyja. A kiegészítők és a piros körömlakk csak jobban feldobja.

Claire Danes

 

Claire egy Armani Prive nevű estélyiben volt az Emmyn, és minden bizonnyal ő volt az estély legcsillogóbb jelensége. A szabása elég egyszerű, hisz pánt nélküli, hosszított ruha, mégis az a különlegessége, hogy úgy csillog, mintha ezer gyémánttal lenne díszítve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek