Starity

Bonnie Tyler Harley-Davidsonnal érkezik a Balatonra

2014. június 04. 09:09   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit rockzene koronázatlan királynője, egy igazi legenda lép fel szombat este Alsóörsön a 15. Harley-Davidson Open Road fesztiválon.

hirdetés
Bonnie Tyler Harley-Davidsonnal érkezik a Balatonra

Holnap elstartol a 15. jubileumi Harley-fesztivál Alsóörsön, az Európa Kempingben, ahová idén, minden eddiginél több látogatót várnak és a jubileumhoz illő programokkál teszik feledhetetlenné ezt az öt napot. A fesztivál csúcspontja a szombati motorosfelvonulás illetve az aznap esti koncert, amit a világsztár, Bonnie Tyler ad majd az alsóörsi közönségnek.

A rekedt hangú rockdíva sokadjára jár már hazánkban, melyről így nyilatkozott a Borsnak: „A magyarok csodálatosak. Itt mindig rengeteg pozitív energiával gazdagodom, és nagyon feltölt az itteni emberek szeretete. És a magyarok jól tudják, hogy kell bulizni.”

Bonnie Tyler egy hónappal ezelőtt a francia riviérán rendezett Harley-fesztiválon is énekelt, sőt motorra is pattant, így nem lesz meglepő, ha a Balatonparton egy motorról integet majd a rajongóinak. A 63 éves énekesnő, – aki a koncert utáni napon, vasárnap tölti be 64. életévét – mesélt fiatalosságának titkáról is. Nem titkolja, hogy évente kétszer akalmaz botoxkezelést, emellett csúcsminőségű krémeket használ, de egy jó sminkkel is éveket tud fiatalodni. Igyekszik figyelni az étkezésére is, bár ez nem mindig sikerül, a vörösborról azonban semmiképpen nem hajlandó lemondani.

Szóba került az Eurovíziós Dalfesztivál is. Arra a kérdésre, hogy mit szól az idei győzteshez, Conchita Wursthoz, így reagált: „A verseny másnapján az egyik barátom, Rob Marshall küldött egy képet, amin én vagyok szakállal, bajusszal, és csak annyit írt mellé: látod, másképp is alakulhatott volna. De komolyra fordítva a szót, az osztrák dala határozottan jó volt és a produkciója is hatásosra sikeredett, nekem viszont a hollandok country-rock száma sokkal-sokkal jobban tetszett.”

És ha már a zene is szóba került, Bonnie elmondta, hogy szívesen hallgat rádiót és a rockosabb dalokat. Katy Perry Roar című dalát hónapokig hallgatta. Viszont elszomorítja, hogy mennyi vegytiszta hangzású lemezek jelennek meg, és amikor színpadra kell állni, kiderül, hogy nem is tudnak énekelni.

Bonnie Tylernek és férjének Walesben, Portugáliában és Új-Zélandon is van házuk, de leginkább Angliában és a portugál tengerparton szereti tölteni a szabadidejét. Szeret hazajárni, mert ott van a családja, barátai.

Ígéretéhez híven a 100 százalékot hozza ki magából Alsóörsön szombat este 22 órakor. Előtte a magyar rock-blues legenda, Deaák-Bill Gyula énekel a nagyszínpadon. A fesztivál ideje alatt koncertet ad töbek között a Hooligans, EDDA, Ossian, Demjén Ferenc és Tóth Gabi is valamint Boban és Marko Markovics Orkestar. Az online jegyek már elfogytak, így csak a helyszínen lehet már napi vagy heti jegyet vásárolni. Bonnie Tyler június 14-én Bécs meleltt ad ingyenes koncertet, majd egy héttel később Romániában, Gyulafehérváron lép fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek