Starity

Lucy Hale a divat és a szépségápolás megszállottja

2014. június 03. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People egyik riportere ült le beszélgetni múlt héten a Pretty Little Liars sztárjával.

hirdetés
Lucy Hale a divat és a szépségápolás megszállottja
Fotó: Sasha Eisenman

Lucy Hale énekesnőként kezdte karrierjét egy tehetségkutatóban, majd a színészi pályára terelődött, most pedig újra belevágott az éneklésbe is a színészet mellett, valamint nemrégiben a Ragged divatlap társszerkesztőjeként is kipróbálhatta magát, ez alkalomból pedig interjút készített vele a People.

„Nagyon jó móka volt társszerkesztőnek lenni. Koncepciókkal és ötletekkel előállni egy magazinnak, újdonság volt számomra. Eddig nem is tűnt fel, hogy ennyi munka van benne. Mindenképpen bele szerettem volna vinni divat- és szépségápolási tippeket, de emellett néhányat a kedvenc éttermeim és boltjaim közül is. Sok időt töltök Nashville-ben és főként Los Angelesben élek, szóval jó volt néhány kedvenc helyemről beszélni” – kezdte mesélni a lapnak.

A 24 éves színész-énekesnőt beszélgetőpartnere ezután arról kérdezte, hogy van-e még valamilyen rejtett tehetsége, melyre ez a válasz érkezett: „Nem igazán rejtett tehetség, de király volt bővíteni a tudásomat azzal kapcsolatban, amit a szépségápolásról és a divatról tudok. Mindig ezekkel a dolgokkal vagyok körbevéve a karrierem miatt, szóval imádok beszélgetni róluk.”

Lucy azonban nem csak beszélgetni szeret, hanem cselekedni is, így az őt körülvevő profiktól szerzett tudását a sminkelés terén sokszor bizonyítja családi és baráti körében is. „Én csináltam a nővérem és az összes koszorúslány sminkjét az esküvőjére. De a legjobb barátnőm, Annie sminkjét is gyakran én csinálom. Jó móka különböző vásznakon kísérletezni. Mindig azt hajtogatom, hogy ha nem azt csinálnám, amit most, akkor mindenképpen a szépségiparban helyezkednék el.”

Elárulta továbbá azt is, hogy az American Ragtől az amerikai zászló mintájával díszített overallok a kedvencei és az utóbbi időben teljesen megőrül a Chanelért: „Cipők, táskák, szépségápolási termékek. Van egy táskám és két pár cipőm és már tervezem a következő beszerzőutamat.”

Végül pedig elárulta, hogy bármennyire is szeretne hazavinni legalább egyetlen ruhadarabot vagy kiegészítőt Pretty Little Liars-beli karaktere, Aria gardróbjából, nem teheti meg: „Nagyon komolyan irigykedem Aria ékszereire és cipőire. De hiszitek vagy sem, nem engedik meg, hogy megtartsunk magunknak akármit is.”

Fotók: Ragged

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek