Starity

Demi Lovato Frankie Jonasról nyilatkozott

2010. augusztus 31. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig az ifjú énekesnő a Jonas Brothers tagjairól mesélt nekünk, de most a legkisebb, 10 éves Frankie-ről mondta el véleményét.

hirdetés
Demi Lovato Frankie Jonasról nyilatkozott

Demi Lovatónak mindig is köze volt valamilyen téren  a Jonas testvérekhez, mindannyian tudjuk, hogy jó véleménnyel van mind a három bandatagról. Eddig nem nagyon nyilatkozott a legkisebb testvérről, Frankie Jonasról. 

Így nyilatkozott az MTV-nek a Camp Rock 2 premierjén: „Ő a legnagyobb rocksztár hármójuk közül! Justin Bieberrel szokták lekapni, úgy zúz, mint Mick Jagger, ő olyan, mint a kettő együtt. A korához képest nagyon okos, nyugodt srác, sőt, múltkor épp Joe-t beszéltük ki, és azt mondta, hogy sose szoktak veszekedni vagy verekedni.”

Frankie így szólt hozzá: „Tényleg keveset veszekszünk. Azért bírom Joe-t, mert ő az egyik példaképem, mióta Wyckoffban éltünk. Most nagynak érzem magam, hisz itt lehetek, egy film premierjén, amiben még én is szerepelek. Ez csúcs!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek