Starity

A Little Mix szerint Adam Lambert túl jó hozzájuk

2014. június 05. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit Glamour Awardson Adam Lambert és a Little Mix találkozott. A lányok félnének vele énekelni, véleményük szerint az énekes túl profi.

hirdetés
A Little Mix szerint Adam Lambert túl jó hozzájuk

A brit Glamour díjátadón Adam Lambert adta át a brit lánybandának Az év bandája-díjat. Ezek után a szőnyegen egy rövid, közös interjú is készült, ahol felmerült egy közös dal ötlete.

„Soha nem tudhatod” – mondta Adam, Jesy pedig helyeselt. „Adam túl jó lenne, szóval nem vagyok benne biztos” – vágott a szavába Jade. „Én pedig nem szeretnék féltékeny lenni” – folytatta Perrie.


Ezek után a lányok elmondták, hogy sajnos nem maradhatnak sokáig az esti partin, hiszen nagyon korán kelnek a jelenleg tomboló Salute turnéjuk miatt, amit egyébként nagyon élveznek. Adam nem bírta ki, hogy ne kotyogjon közbe: „Nagy kár! Én egész éjjel táncolni fogok!”

Az énekes egyébként azért utazott Angliába, hogy együtt próbáljon Brian Mayjel és Roger Taylorral, a két hét múlva kezdődő észak-amerikai turnéjuk végett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek