Starity

Újszülött őzgidákat mentett meg egy férfi egy tóból - videó

2014. június 05. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy georgiai férfinak köszönhetően menekült meg a tóba fulladástól két apró őzike, akik túl gyengék voltak, hogy kiszabaduljanak a növényzetből.

hirdetés
Újszülött őzgidákat mentett meg egy férfi egy tóból - videó

Nemrégiben egy georgiai lakos, egy bizonyos Andy Wooten éppen munkáját végezte az Oconee nevezetű tó körüli erdőben társával, amikor keserves sírásra lettek figyelmesek, így hát felkerekedtek, hogy megkeressék a hang forrását.

Nem telt el sok idő és rá is találtak a nagyhangú újszülött őzgidára, aki belegabalyodott a tó szélén található gazokba, melyektől nem tudott szabadulni. Nem messze tőle testvére is hasonló helyzetbe került, anyjuk pedig tehetetlenül állt és figyelte, ahogy a két férfi végül megmenti gidáit a fulladástól.

Miután megmenekült mindkét apróság, Wootenék megszárogatták és felmelegítették őket, majd megvárták, amíg megnyugszanak, végül pedig visszateregették őket az erdőbe, hogy újra anyjukkal lehessenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek