Starity

STRAND Fesztivál: hazánkba látogat a Papa Roach

2014. június 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre kerül a Strand Fesztivál a Balaton partján, és fő fellépőnek nem kisebb zenekart, mint a Papa Roachot szerződtették a szervezők.

hirdetés
STRAND Fesztivál: hazánkba látogat a Papa Roach

A tavalyi érdeklődés tekintetében idén augusztusban ismét megrendezésre kerül a Strand Fesztivál, ahol az érdeklődők négy napon keresztül lazulhatnak a Balaton partján és tombolhatják át az éjszakákat kedvenc csapataik muzsikájára.

A buli augusztus 20-án veszi kezdetét, a szervezők már aznap bedobják a mézesmadzagot, ugyanis a Tankcsapda fellépése után nem kisebb zenekar, mint a Papa Roach áll a Petőfi Rádió – Telekom Nagyszínpadára. Az amerikai csapat idén ünnepli fennállásának 21. születésnapját, és Jacobyék feltehetően a tőlük már megszokott, magas színvonalú előadással örvendeztetik majd meg a hazai hardcore-rajongókat.

A fesztivál azonban nem kizárólag a rockzene kedvelőknek kedvez, ugyanis a további napokon színpadot robbant még az Anti Fitness Club, Odett, a Kaukázus, a 30Y, a Carbonfools, a The Hated Tomorrow, a Punnany Massif, a Quimby, John Newman és még sokan mások! További infók a fesztivál hivatalos oldalán – jegyek elővételben már kaphatóak, le ne maradjatok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek