Starity

Terápiával gyógyítanák a homoszexualitást

2014. június 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pszichológiai terápiával térítenék át a heteroszexualitásra a melegeket a texasi republikánusok.

hirdetés
Terápiával gyógyítanák a homoszexualitást

A CNN jelentései szerint pszichológiai terápia segítségével gyógyítanák meg a texasi republikánusok a „homoszexualitásban szenvedő” embereket – tízezer párttag fogadta el a programot, mely „helyreállító” terápiát biztosít olyan egyéneknek, akik a „gyógyulást és a teljességet keresik”.

Az orvosok és pszichológiai szakemberek elítélik az efféle módszereket, Cathy Adams, a javaslat előterjesztője azonban hozzáfűzte, semmi sem kötelező, mindössze szeretnék, hogy a homoszexualitásban „szenvedők” lehetőséget kapjanak a kiút megtalálására.

Cathy egy telefonos interjúban közölte a CNN-nel, hogy egy olyan ember inspirálta a programra, aki maga is kigyógyult.

„Nem hiszem, hogy a homoszexuálisok homoszexuálisoknak születnek” – hozzáfűzi, nem jelenthetik ki, hogy ezen nem lehet változtatni, hiszen túl sok olyan ember él a Földön, akik meggondolták magukat nemi identitásukat illetően. „Senki sem változtathatja meg a bőrszínét vagy a születése helyét, de az életmódjukon változtathatnak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek