Starity

Klippremier: The Vamps ft. Demi Lovato – Somebody To You

2014. június 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 18-án debütált a közös dal a Capital FM-en, ami a Somebody To You címet viseli, a mai napon pedig megérkezett hozzá a klip is!

hirdetés
Klippremier: The Vamps ft. Demi Lovato – Somebody To You

Meglepetésként érte a hír múlt hónapban a rajongókat, hogy a brit származású pop-rock banda, a The Vamps együtt dolgozott Demi Lovatóval, a srácok immár negyedik kislemezén. A szám igazi nyári sláger, amihez ebből kifolyólag egy nyári hangulatú videó készült, amit még májusban forgattak le a malibui tengerparton, ám a sűrű időbeosztásuk miatt nem tudták összeegyeztetni a forgatást, így a jeleneteket külön-külön vették fel, különböző időpontokban.

A banda dobosa, Tristan a közös munkáról korábban a következőt mesélte a DigitalSpynak. „Furcsa érzés. Egyáltalán nem számítottunk rá. Ő mégiscsak Demi Lovato. Megvettem az albumát a megjelenésekor, és most pedig együtt dolgozhattunk vele!” Valamint hozzátették, hogy imádnák, ha a jövőben együtt turnézhatnának a 21 éves énekesnővel.

A csapatról egyébként azt érdemes tudni, hogy nem szeretik, ha bárki a fiúbanda jelzőt használja rájuk, mert a mai tipikus fiúcsapatokkal ellentétben ezt az együttest hangszeres zenészek alkotják, és saját maguknak írják a dalaikat.

A kezdetekkor Brad először egyedül dolgozta fel más előadók dalait, első videóját még 2010-ben töltötte fel a népszerű videómegosztó-oldalra. 2011-ben James rátalált Brad feldolgozásaira, és a híres közösségi portálon keresztül megismerkedtek egymással, majd 2012-ben a két srác rábukkant Tristan Evansre, az együttes harmadik tagjára. Ekkor alakult meg a The Vamps. A három srác tovább folytatta a feldolgozásaik megosztását a világgal, a kitartásnak és a kemény munkának pedig meg lett az eredménye, és 2013-ben elérkezett számukra az áttörés, miután a trió összefutott az egyik barátjuk barátjával, Connorral, aki a zenekar negyedik tagja lett, ekkor elkezdték közösen a saját dalok írását.

Debütáló számuk 2013. augusztus 6-án került fel az internetre, ami a Can We Dance címet kapta, amit azóta már több mint 16 millióan tekintettek meg, és az Egyesült Királyságban a ranglistán a második helyezésig jutott. Ezt követte a Wild Heart, majd a Last Night. 2014 áprilisában megjelent debütáló albumuk Meet The Vamps címmel, karrierjük pedig egyre csak felfelé ível.

Továbbá mindkét előadó megállás nélkül pörög, míg a Vamps tagjai az elmúlt napokban körbejárták Japánt és Ausztráliát, hogy promotálják az albumukat, addig Demi New Yorkban töltötte a hetet, hogy tévés szerepléseken, rádiós interjúkon vegyen részt a Really Don't Care kapcsán.

Tegnap pedig fellépett az évtizedek óta minden évben megrendezett, legendásnak számító LA Gay Pride parádéján – aminek helyszínén közel félmillió ember gyűlt össze –, az ünnepség legvégén pedig az LMBT közössége felé nyújtott támogatásáért John D’Amico polgármester átadta Lovatónak West Hollywood városa kulcsát, ezzel hivatalosan is a közösségük tiszteletbeli tagjává fogadva Őt, és a következővel kommentálták a dolgot: Demi Lovato, a szívünkhöz már elnyerted a kulcsot. Most pedig itt a kulcs a városunkhoz is!”

Valamint a rendezvényen leforgatta a Really Don't Care klipjét, amiben fel fog tűnni a népszerű pop-punk együttes, a Blink 182 dobosa, Travis Barker is. A videó legkésőbb jövő hónapban kerül megjelenésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek