Starity

Miley Cyrus meggyalázta Selena Gomezt

2014. június 10. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vadóc énekesnő koncertjén szó szerint meggyalázta Selena Gomezt. Sel kartonhasonmásával vonaglott, majd bedobta a közönség soraiba.

hirdetés
Miley Cyrus meggyalázta Selena Gomezt

Úgy tűnik, Selena Gomez és Miley Cyrus összeveszhetett valamin, mivel Miley Bangerz turnéja közepette meggyalázta Selenát.

Az éppen Olaszországban koncertező sztár újabb meglepetést tartogatott rajongóinak: a színpadon Sel kartonmásolatával – aki bikinit viselt – énekelt és vonaglott, végül a közönség soraiba dobta.

Ez már magában is sok(k), de az eset közben a FU című dalát énekelte, mely nem épp a barátságról szól, pont ellenkezőleg. A közönségből sokak tetszését nem nyerte el a húzás, sőt voltak, akik Selena meggyalázásának nevezték a mutatványt. Vannak olyan feltételezések, miszerint Miley csak azért tette, hogy cikkezzenek róla, de egyesek úgy vélik, bosszúból cselekedett, mivel a Slow Down énekesnője sok fájdalmat okozott Justin Biebernek, akivel az őrült énekesnő köztudottan jó barátságot ápol.

Nektek mi a véleményetek, vicces vagy gáz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek