Starity

Gerard Way: „A My Chemical Romance küldetése teljesítve van!”

2014. június 14. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban végérvényesen lezárult egy időszak a My Chemical Romance életében, ugyanis a zenekar úgy döntött: külön utakon folytatják tovább. Gerard Way frontember a BBC Radio 1-nak nyilatkozott a szakításról.

hirdetés
Gerard Way: „A My Chemical Romance küldetése teljesítve van!”

„Időszerű volt. Azért hiszek ebben, mert különleges volt és csodálatos dolog... folytatni és elenyészni? Ez nem az az út, melyet a banda kiútként elképzelt magának” – nyilatkozta Gerard a BBC Radio 1-nak, majd hozzátette, hogy mindannyian szomorúak, de ezt a döntést látták a leghelyesebbnek.

„Nem volt könnyű eljutni idáig. Szomorú, mert nem az a szitu, ahol mindenki utálja a másikat. Senki nem hibáztatható a szakítás miatt. (...) Mindig törekedned kell új dolgokra, a változásra, arra, hogy jó ember legyél. A My Chemical Romance küldetése teljesítve van!” – folytatta Gerard.

Az énekes egyébként a napokban jelentette meg első önálló szerzeményét, az Action Catet, mely az ősszel megjelenő debütáló korongjának előzetese. Gerard azt is bevallotta, miszerint sosem képezte kérdés tárgyát az, hogy folytatja-e majd a zenélést.

„Tudtam, hogy folytatnom kell. Imádom a zenét! Új szerelemre tettem szert a zene által, miközben a stúdióban dolgozom a lemezen. Elfutni a zene elől vagy elrejteni azt, csak mert az életem egy stádiuma lezáródott? Számomra ez igen tragikus végkifejlet volna.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek