Starity

Britney nem tud lenyomni egy másfél órás élőshow-t

2014. június 15. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senkit sem ért meglepetésként, de menedzsere bevallotta a nyilvánvalót – Britney állandóan playbackel.

hirdetés
Britney nem tud lenyomni egy másfél órás élőshow-t

Britney Spears menedzsere, Adam Leber kitálalt – először is leszögezte, hogy Britney bármikor szívesen énekelne élőben a koncertjei alkalmával, de a komplikált koreográfiák és ide-oda ugrálások ellehetetlenítik, hogy zavartalanul és tisztán énekeljen.

„Minden dal alatt énekel tulajdonképpen, de olyan nincs, hogy végigtáncolj egy kilencven perces műsort és énekelj ezalatt.”

Mindenki tudja, hogy Britney 1998 óta több ezer fellépésen van túl, és ezek közül mindössze egy tucatnyi alkalommal énekelt élőben – de ezt Adam Leber nem akarta hangosan kimondani. Azt hinni, hogy az énekesnő valaha is playback nélkül fog színpadra lépni, olyan, mintha a Télapó létezésében vagy a három kívánságot teljesítő aranyhalban hinnénk.

A pophercegnő jelenleg, május óta szüneten van, és csak augusztusban tér vissza a Las Vegas-i Planet Hollywood Hotel & Kaszinóba. December 27-én kezdte meg vegasi szólóműsorát, amely végigtátogásáért évente 15 millió dollárt kap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek