Starity

Thalía: Primera fila ...un año después

2010. szeptember 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezt a címet viseli Thalía nagy sikerű akusztikus albumának új kiadása, mely bónuszdalokkal és új dokumentumfilmet tartalmazó DVD-melléklettel jön szeptember 28-án.

hirdetés
Thalía: Primera fila ...un año después

Mint azt néhány hete hírül adtuk, a Sony Music Latin kiadó szeptember 28-án bocsátja piacra Thalía eddig félmillió példányban elkelt, Mexikóban négyszeres platinalemezes koncertalbumának új változatát.

A különkiadás a Primera fila ...un año después ('Az első sorban ...egy évvel később') címet viseli, és tartalmazni fog az eredeti lemezre fel nem került (addig csak digitális letöltés formájában megvásárolható) két bónuszdalt – Ay, amor ('Jaj, szerelem') és Pienso en ti ('Rád gondolok') –, két remixet, valamint egy DVD-mellékletet egy eddig nem látott dokumentumfilmmel, melynek címe Las muchas vidas de Thalía ('Thalía sok élete').

A hivatalos dallista – eddigi információink szerint – az alábbi:

  1. Estoy enamorado (Dueto con Pedro Capó)
  2. Brindis
  3. Cómo 
  4. Equivocada
  5. Qué será de ti (Como vai você)
  6. Con la duda (Dueto con Joan Sebastian)
  7. Ay, amor 
  8. Pienso en ti
  9. Enséñame a vivir (Dance remix)
  10. Equivocada (Bachata remix)

Az CD/DVD már hazánkban is előrendelhető.

Az énekesnő egyébként egy tegnap közzétett Twitter-üzenete szerint nagyon izgatott egy új projekt miatt, viszont nem árulta el, hogy miről van szó: „Muy nerviosa con el proyecto que voy a grabar al estudio mañana! El máximo de mis sueños hecho realidad! Tengo la piel chinita de emoción!”, azaz „Nagyon ideges [vagyok] a projekttől, melyet holnap fogok felvenni a stúdióban! A legnagyobb álmom valóra váltva! Libabőrös vagyok az izgalomtól!” – írta. Talán egy újabb sláger vagy stúdióalbum a láthatáron?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek