Starity

Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját

2014. június 16. 09:09   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért Az Ének iskolájának második évfolyama, melyben Berki Artúr lett az osztályelső. A győztes zeneösztöndíjat, egymillió forintot, egy utazást és további ajándékokat kapott.

hirdetés
Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját
Fotó: TV2

Tegnap este Az ének iskoláját egy közös produkcióval nyitották, ahol a második évfolyam összes diákja, sőt még a tanárok is színpadra léptek. A döntősök egy-egy egyéni és egy páros produkcióval – a tavalyi évfolyam tanulóival – léptek színpadra. Varga Vivien a tavalyi győztessel, Farkas Zsoltival, Sztojka Vanessza Arany Timivel, Mata Ricsi Bari Lacikával, Tóth Kiara Izsó Bogival, Berki Artúr Rubay Lacival, Radics Jani pedig Kurcz Szandival duettezett.

A tanárok nagyon büszkék a diákokra, este mindenki csak csillagos ötöst kapott. A hat döntőbe jutott diákon kívűl színpadra lépett egy közös produkcióval Malaczkó Anna, Hajdu Luca és Jónás Szabolcs is.

A műsor végén a 16 diák felsorakozott a színpadon, Friderikusz Sándor pedig bejelentette, hogy Az ének iskolája 2014-es győztese Hajós András tanítványa, Berki Artúr lett, aki a nyereményt tanulásra fogja felhasználni: szeretne angolt és zenét tanulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek