Starity

Taylor Lautner peres ügye nevetségessé vált

2010. szeptember 01. 13:01   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban írtunk róla, hogy Taylor beperelt egy lakóautó-gyártó céget, mert az nem szálított időben. Most az ügy nemhogy komolyodni kezdene, hanem nevetségessé vált.

hirdetés
Taylor Lautner peres ügye nevetségessé vált

Az ifjú sztárral a cég vezetője, Brant McMahon egyezkedni próbál, de nem a szokásos módon. Brant Taylort egy fekvőtámasz-versenyre hívta ki.

McMahon azt nyilatkozta,  amennyiben Taylor legyőzi őt, akkor azonnal kifizeti a követelt 40 000 dollárt (9 millió forintot), de ha Taylor veszít, akkor az összeget jótékony célra ajánlja fel egy kaliforniai gyermekkórháznak. McMahon azt is hozzátette, hogy ha Taylor nem áll ki ellene, és pereskedésre kerül a sor, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy a bírósági tárgyalást ő nyerje meg.

Taylor Lautner ügyvédjei egyelőre nem nyilatkoztak.

Hm... Fekvőtámasz-verseny, hogy megússza a bíróságot? Mellesleg nem úgy túnik, hogy ezzel sokat ártott a cégnek. Inkább még használt is,  hiszen mindenhol róluk beszélnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek