Starity

Októberben érkezik Billy Idol új lemeze és könyve

2014. június 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben a Billboard magazin tette közzé, miszerint a punk-rock veteránként számon tatott Billy Idol hamarosan új lemezzel és egy életrajzi ihletésű könyvvel lepi meg rajongóit.

hirdetés
Októberben érkezik Billy Idol új lemeze és könyve

Az idén 59. születésnapját ünneplő Billy Idol októberre ígéri legújabb nagylemezét, melyet saját lemezkiadója, a BFI Records jóvoltából bocsát majd a publikum elé. A még el nem nevezett album munkálatai során Trevor Horn látta el a produceri feladatokat és az anyag valószínűleg közel egy időben jelenik majd meg a Dancing With Myself címre hallgató életrajzi ihletésű könyvvel, melyet amolyan emlékiratként tár majd az olvasók elé a kultikus zenész a Simon & Schuster’s Touchstone jóvoltából.

Érdekesség, hogy Billy a 2006-os megjelenésű Happy Holidays című nagylemez óta nem rukkolt elő újdonsággal, ám az évek során három Grammy-jelölést is kapott. Az énekes jelenleg Európa-szerte turnézik, és ígérete szerint 2015-ben már az új album dalaival szeretne színpadra állni és a rockzenei listákat döntögetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek