Starity

A Queen + Adam Lambert bemutatta a turnéját Los Angelesben

2014. június 17. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Queen + Adam Lambert 40 perces bemutatókoncertet tartott az iHeartRadio színházában június 14-én, ahol többek között bemutattak egy ritka Freddie Mercury-slágert is.

hirdetés
A Queen + Adam Lambert bemutatta a turnéját Los Angelesben

„Hatalmas Queen-rajongó vagyok” – mondta Adam Lambert nem sokkal azután, hogy befejezte az American Idol 8. évadát. – " Freddie Mercury 'A FÉRFI'. A hang. A zenei tudása hatalmas, és hihetetlen igényesen, jól adja elő a dalait. Dallamos, erős és drámai egyszerre. Nagyon értékelem.„

Öt évvel később Lambert az iHeartRadio színházának közepén áll egy maréknyi szerencsés rajongó és a masszív média előtt, Brian Mayjel és Roger Taylorral az oldalán, miközben arról beszél, ha valaki azt mondja neki, a Queen frontembere lesz, nem hitt volna neki. Ezen a helyen mutatta be többek között Katy Perry, Justin Bieber és a One Direction is az albumát. ”Adamet nem kerestük, hanem besétált az életünkbe„ – veszi át a szót Brian May. – ”Évek óta kerestünk valakit, aki összhangban van Freddie színpompás, hivalkodó stílusával, ruháival és őrületes hangjával, de még sem próbálja őt másolni. Adam annyira sokszínű, mint mi, így őrült felfedezésekre vihetjük őt, amit a QUEEN imád.„

Hétfő este, Los Angeles szívében a Queen + Adam Lambert páros arra készül, hogy bemutassa észak-amerikai turnéját a sajtónak és azoknak a rajongóknak, akik jegyet nyertek az eseményre. Bár a június 16-ai privát esemény célja egy családi környezet volt, a hang és az izgalom fokozása, sejthettük, hogy a hivatalos turné nem lesz kispályás.

”Örülünk, hogy még járhatjuk az országokat. Most még megtehetjük, ki tudja, mi lesz jövőre. A zene éltet minket – folytatta May. – Küldött az egyik barátom egy YouTube-linket, hogy látnom kell ezt a srácot az idei Idolból. Azt gondoltam, hogy ő nagyszerű. Így aztán elvállaltuk az American Idol felkérését, hogy fellépjünk a fináléban, és találkozhassunk vele„ – mesélte Roger Taylor.

”Nekem nagyon jól esett látni, ahogy a Queen zenéje mennyi embert összeköt az iHeartRadio fesztiválon Vegasban. Tudod, nem csak rock rajongók voltak ott, hanem például pop vagy akármi preferálók, még is kívülről fújták az összes dalt. Nagyon izgalmas ezt átélnem„ – emlékezett vissza Lambert. Roger Taylor és Brian May pedig azt kezdte fejtegetni, hogy Adam személyiségében van valami dívás, de még is keményen dolgozik és nagyon emberséges. ”Szerintem ez csak a dal karaktere. A dalok színpadiasak, és át kell őket érezni. Próbálom őket a saját módomon értelmezni. A kosztümök is fontosak – néha sikerül beletalálnom, néha nem. Nagyon kritikus vagyok magammal, néha visszanézek, akár egy tegnapi szettemre, és megkérdezem magamtól, ez meg mégis mi a franc volt„ – zárta a sort Lambert.

Az előadás ezzel a rövid kérdezz-felelekkel kezdődött, amit az est házigazdája, Nikki Sixx tartott. A közel 10 perces bejátszás után Brian May, Roger Taylor, Adam Lambert és a háttérzenészek színpadra léptek, nem kisebb torkot égető slágerrel, mint a We Will Rock You.

A zenekar olyan Billboard No1 slágerekkel folytatta a 40 perces ízelítőt, mint az Another One Bites The Dust és Crazy Little Thing Called Love. Aztán egy viszonylag ismeretlen dal következett, amit eredetileg Freddie Mercury énekelt fel a Metropolis filmnek, a Love Kills. Adam és Brian helyet foglalt egymás mellett, és Lambert felvezette, hogy ez az új dal is részese lesz a nyári turnénak. Hozzáteszi, hogy sajátos feldolgozásban adja elő, amit már megszokhattunk tőle.

A Love Kills debütálása 2014. június 16-án, az iHeartRadio színházában

Ezután ismertebb vizekre evezünk, jött a Fat Bottomed Girls, Under Pressure, We Are The Champions, majd a formáció stílusosan a Don't Stop Me Now-val zárta a rövid szettet.

”Ha Freddie Mercury szelleme jelen volt az este, nem volt egyedül. A fiatalabb rajongóknak fogalmuk sincs róla, de Adam Lambert és a Queen ugyanabban a stúdióban lépett fel, ahol korábban Johnny Carso és Red Foxx tette" – írta a Hollywood Reporter.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek