Starity

Lindsay Lohan színházi darabban kapott szerepet

2014. június 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányok ideje lejárt Lindsay Lohan számára, aki a hosszas rehabilitáció után ismét szerepet vállalt, ám ezúttal David Mamet darabjában a New York-i West End színházban.

hirdetés
Lindsay Lohan színházi darabban kapott szerepet

A hosszan tartó rehabilitáció után Lindsay Lohan visszatért! Nemrégiben ért véget az Oprah Winfrey által támogatott realityműsora, melyben az elvonókúráját és a gyógyulás felé vezető útját hivatott bemutatni. A sorozat utolsó epizódjában pedig a színésznő igen meglepte a közönséget, amikor bevallotta: várandós volt, de elvetélte magzatát.

A jelek szerint azonban LiLo már sokkal jobban van és június 17-én Jeremy Scott divatshow-ján tett látogatást, ahol a The Times riportere kapta mikrofonvégre a 28 éves hírességet, és a David Mamet által rendezett Speed the Plow című darabbeli karakteréről és érzéseiről faggatta Lindsay-t.

„Ez az első alkalom, hogy színházi darabban állok színpadra vagy ilyesmi. Ideges vagyok miatta, de egyben izgatott is” – nyilatkozta Lindsay, aki novemberben bújik Karen bőrébe, mely szerepet egyébként Madonnának írtak a Broadwayre 1988-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek