Starity

Megjelentek a Serena első karakterposzterei

2014. június 20. 21:09   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J-Law és Bradley Cooper immár harmadik alkalommal dolgoztak együtt, s hamarosan mi is megcsodálhatjuk munkájuk gyümölcsét.

hirdetés
Megjelentek a Serena első karakterposzterei

Az eredetileg tavalyra tervezett Serena című filmben Jennifer Lawrence és Bradley alakítják a főszerepeket, akik több jelenetet Prágában forgattak.

A film egy, a szintén Serena címet viselő könyv adaptációja, amit Ron Rash írt, s egy házaspár, Serena és George Pemberton életét követi nyomon, kiknek nem lehet gyermeke. A címszerepre eredetileg Angelina Jolie-t szánták, aki nem fogadta el a felkérést. A rendező, Susanne Bier 18 hónap alatt készítette el a filmet, melyben szerepet kapott Rhys Ifans, Toby Jones és Sean Harris is.

Jennifer Lawrence napjainkban sem unatkozik, hiszen ezen a héten fejezik be Az Éhezők viadala: Kiválasztott forgatásait Berlinben. Következő projektje pedig egy takarítónőről fog szólni, s októberben kezdik forgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek