Starity

Elismerést kapott a Vámpírnaplók stábja a jótékonykodásért

2014. június 21. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagysikerű misztikus sorozat szereplőiről mindig is köztudott volt, hogy a kamerákon túl nem csak pihenéssel töltik idejüket, hanem komoly karitatív munkát is végeznek.

hirdetés
Elismerést kapott a Vámpírnaplók stábja a jótékonykodásért
Fotó: Charley Gallay/Getty Images

Június 14-én került megrendezésre hatodik alkalommal a Children Mending Heart adománygyűjtő szervezet Empathy Rocks: A Spring into Summer Bash nevezetű rendezvénye, melynek során a Cast of Heroes Award, azaz a Leghősiesebb stábnak járó díjat a Vámpírnaplók szereplőgárdájának ítélték oda.

A The CW-n futó népszerű sorozat stábjának képviseletében Kat Graham, Kayla Ewell és Michael Trevino tette tiszteletét az eseményen, ahol többek között Corbin Bleu és Holland Roden is jelenést tett.

„Nem vettem ki a részemet a jótékony munkából egészen addig, amíg be nem kerültem a show-ba, mivel ekkor inspirált cselekvésre Ian [Somerhalder] és Kat [Graham]. Nagyon komolyan részesei voltak már akkor számos jótékony szervezetnek” – nyilatkozta az elismerés átadása előtt néhány nappal a széria Tyler Lockwoodja, aki ezután megtalálta az Operation Smile-t és a mai napig rendszeres támogatója.

Michael egyébként azt is elárulta, hogy egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy elismerést kapott az egész csapat, ugyanis amellett, hogy mindannyian támogatnak egy vagy akár több alapítványt is, folyamatosan jótékonykodásra buzdítják rajongóikat, amikor és ahol csak tudják, ráadásul egymás szervezeteit is támogatják és hirdetik.

„Őszintén szólva, van értelme, mert a közösségi portálokon a műsor sok emberhez eljut. Így nagy hatással vagyunk az emberekre és a stáb összes tagja fent van a közösségi portálokon, főként a Twitteren. A profiljainkat pedig átjárják az általunk támogatott jótékonysági szervezetek. A legtöbb ember egyébként nem lenne ennek tudatában és úgy gondolom, hogy mi jobban kihangsúlyozzuk ezt, mint más sorozatok. Szóval jó érzés, hogy ezt elismerik.”

Fotók: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek